magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Haladás 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.12.07, 11:53
  Diósgyőr, 2000. április 22., szombat (tud.) - Labdarúgó PNB, 28. forduló:

  Diósgyőri FC-Haladás 1-1 (0-1)
  Diósgyőr, 3000 néző, V: Bede
  gólszerzők: Frunza (52.), illetve Kaj (43.)
  kiállítva: Frunza (73.)
  sárga lap: Filipovics (31.), Hompoth (89.) illetve Horváth A. (33.), Simon (40.), Balogh I. (73.), Nagy G. (83.)

  Diósgyőr:
  Nagy Z. - Kunzo, Harnócz, Hompoth - Szakos, Filipovics, Lippai, Lipták, Kákóczki (Cupik 64.) - Frunza, Raican

  Haladás:
  Kurucsai - Nagy G., Balassa, Simon - Nagy Cs. (Rosca 54.), Somfalvi, Horváth, Kaj, Sipos (Balogh I. 24.) - Bodor, Halmosi

  21. perc: Bodor jó labdával indította a balösszekötő helyén Somfalvit, aki 15 m-ről ballal lőtt, de Nagy Z. jó érzékkel tisztázott.
  23. perc: Lippai vezette fel a labdát, két jó csel után 22 m-ről ballal lőtt, Kurucsai szögletre tisztázott.
  43. perc: Kaj kapott labdát a diósgyőri térfél közepén, tett vele néhány lépést, majd 25 m-ről nagy erővel lőtt a bal felső sarokba (0-1).
  51. perc: Frunza remek indításával Kunzo lépett ki a védők közül, lövése Kurucsairól Lippai elé pattant, aki telibe találta Balassát.
  52. perc: Frunza a 16-os vonalán kapott labdát, tett vele néhány lépést, majd 13 m-ről ballal a léc alá lőtt(1-1).
  70. perc: Frunza a jobb oldalról emelt a kapu elé, a lábak között a labda Filipovicsig jutott, aki 7 m-ről a tehetetlen kapusba lőtt, Raican ismételt, ám a csatár az üres kapu mellé helyezett.
  73. perc: A diósgyőriek szabadrúgáshoz jutottak, de Balogh késleltette ennek elvégzését. Frunza el akarta venni a labdát, közben taszított egyett a szombathelyi labdarúgón, amiért Bede játékvezető piros lapot mutatott fel neki.

  A két kiesés ellen küzdő együttes nagy csatát vívott egymással. A diósgyőriek a szünet után szinte egykapura játszottak, helyzeteiket azonban - egy kivételével - kihasználatlanul hagyták.

  A pénteki, Szőnyi úti beugrálás után egy nappal Diósgyőrött is megismétlődött a jelenet. Igaz, itt a drukkerek nem a másik táborral szerettek volna összecsapni, sokkal inkább Bede játékvezetővel akartak közelebbi kapcsolatba kerülni.

  A DFC elmaradt győzelme feletti bánatában ugyanis jónéhány hazai néző átvetette magát a kerítésen és futólépésben indult a távozó bírók után.

  A biztonsági emberek késve avatkoztak közbe, ám a rohamrendőrök pillanatok alatt rendet teremtettek. Egy piros mezbe öltözött diósgyőrit előállítottak. Ezt követően a rendfenntartók a klubház előtt sorakoztak fel, mivel ott is sokan gyűltek össze, és tüntettek a bíró ellen.

  MTI