magyarfutball.hu

Újpest FC - Kispest-Honvéd FC 0 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.12.07, 11:42
  Budapest, 2000. április 21., péntek (MTI) - Labdarúgó PNB, 28. forduló:

  Újpest FC - Kispest-Honvéd FC 0-0
  Szőnyi út, 1500 néző, V: Arany
  sárga lap: Tóth N. (60.), Pető (61.), illetve Medgyesi (83.), Pintér (85.)
  csere: Kiskapusi helyett Csillag (58.), Waltner helyett Kopunovics (70.), Jenei helyett Kovács B. (75.), illetve Szekeres helyett Füzi K. (61.)

  A mérkőzés előtt három órával bombariadó volt a Szőnyi úti stadionban, de a tűzszerészek a létesítmény alapos átvizsgálása után semmit sem találtak.

  30. perc: Waltner a bizonytalankodó védők között egészen az ötös baloldali sarkáig vezethette a labdát, de hiába állt Kovács Z. teljesen üresen, a háta mögé továbbította a labdát, így odalett az ordító gólhelyzet.
  35. perc: Szabó húzott el a jobb oldalon, középreívelését Szekeres 6 m-ről a kapu fölé fejelte.
  80. perc: Pető ugratta ki a lesre játszó védők között Kovács Z.-t, aki 4 m-ről Vezért találta telibe.

  Az egykor szebb napokat is megélt két patinás fővárosi klub összecsapására nehéz jelzőket találni: a minősíthetetlenül gyenge színvonalú találkozón más eredmény nem is születhetett.

  Amint arra számítani lehetett: az Újpest-Kispest PNB-s találkozó - a két szurkolótábor régóta feszült viszonya miatt - sem múlt el botrány nélkül. Igaz, ezúttal az összecsapásra nem az utcán, hanem meglepő módon a zöld gyepen került sor, a mérkőzés lefújását követően.

  A két szurkolótábor legszélsőségesebb csoportjai berohantak a pályára, és szabályos ütközetbe kezdtek; hatalmas pofonok csattantak és rugdosták egymást. Az összecsapás három percig tartott, ekkor a rendfenntartók még sehol sem voltak.

  Ezt követően a rendőrök is megjelentek a pályán, és pillanatok alatt rendet tettek. Több "szurkolót" kényszerintézkedéssel bilincsben vittek el, ami után viszonylag hamar helyreállt a béke.