magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Kispest-Honvéd FC 1 : 3 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.04.18, 11:54
  Diósgyőr, 2000. április 9. vasárnap (tud) - Labdarúgó PNB, 26. forduló:

  Diósgyőri FC - Kispest-Honvéd FC 1-3 (0-1)
  Diósgyőr, 5000 néző, V: Puhl
  gólszerzők: Filipovics (48. - 11-esből), illetve Faragó (33., 82.), Horváth Gy. (76.)
  sárga lap: Kunzo (45.), Harnócz (52.)

  Diósgyőr:
  Nagy Z. - Filipovics - Kunzo, Hompoth, Harnócz - Herczku, Lipták, Lippai, Kákóczki (Konyha, 62.) - Frunza, Raican (Cupik, 78.)

  Kispest:
  Vezér - Csábi, Lőrinc, Szekeres - Dubecz, Téger, Szabó A. (Pintér, 65.), Szabó T., Piroska (Farkas A., 80.) - Faragó, Horváth Gy. (Torghelle, 88.)

  16. perc: Herczku a jobb oldalról emelt kapu elé, Frunza megelőzte a kimozduló Vezért, de 7 méterről a bal sarok mellé csúsztatott.
  33. perc: Szabó A. a jobb oldalról végzett el szabadrúgást, laposan középre lőtte a labdát, amely a védők között eljutott Faragóhoz. A csatár 10 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtt (0-1).
  45. perc: Lippai a 16-os jobb oldali sarkáról célozta meg a kispesti kaput, de Vezér biztosan hárított.
  48. perc: gyors diósgyőri akció végén előbb Raican terült el a 11-es ponton, aztán Lippait lökte fel Lőrinc. Puhl 11-est ítélt, amit Filipovics laposan a bal alsó sarokba helyezett (1-1).
  53. perc: Dubecz beadását követően Horváth Gy. fejelt, a labda a kapu felé tartott, amikor a lesen álló Faragó átsegítette a gólvonalon. Puhl les miatt kifelé ítélt szabadrúgást.
  76. perc: Piroska végzett el a jobb oldalról szabadrúgást, a védők késlekedtek, Horváth Gy. közelről csúsztatott a hálóba (1-2).
  82. perc: Faragó 23 méterről ballal lőtt, labdája Filipovics lábán irányt változtatott, Nagy Zoltánt becsapva a kapu bal oldalában landolt (1-3).

  Küzdelmes, de sok hibával tarkított mérkőzésen a kispestiek érettebb és taktikusabb játékot nyújtottak ellenfelüknél, és a szünet után magabiztosan használták ki a hazai védelem bizonytalankodásait.

  A mérkőzést megelőzően a hazai szurkolók 20-30 fős csoportja igyekezett "üdvözölni" a kispesti drukkereket. A rendezői kordont áttörték, ám a rendfenntartó erőkön fennakadtak. Így a csetepaté elmaradt a két szurkolótábor között.

  MTI