magyarfutball.hu

Szeged LC - Siófok FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.06.26, 14:03
  Szeged, 1999. november 27. szombat (tud) - A labdarúgó PNB 15. fordulójában:

  Szeged LC-Siófok FC 1-1 (0-1)
  Szeged, 1000 néző, V: Puhl
  gólszerzők: Jeremejev (83.), illetve Pest R. (10.)
  sárga lap: Pest R. (54.)

  Szeged:
  Markovic (Szénási - a szünetben) - Németh, Popovics, Mikler - Herczku, Turján, Jeremejev, Bencze (Kurucsai, 62.), Udvari - Kenesei Z., Faragó

  Siófok:
  Bíró - Juhász, Csoknay, Szabadi - Soós, Pest K., Kovács, Sallai, Hanák - Ördög, Pest R.

  10. perc: Faragó 25 m-ről hazagurította a labdát Markovicnak, a szegedi kapus a siófoki Pest Rolandhoz továbbított, aki kihasználva Markovic hibáját a jobb alsó sarokba lőtt (0-1).
  16. perc: Jeremejev a védők közül kiugorva helyzetbe került, már az ötösön belül járt, amikor a becsúszó Juhász megzavarta, így a labda a kapujából kivetődő Bíróé lett.
  35. perc: Jeremejev jobboldali szöglete után Udvari bal sarokra tartó fejesét a kapufa tövénél védte Bíró.
  59. perc: Egy előrevágott labdára Pest R. és Szénási egyszerre rajtolt. A siófoki csatár elhúzta a labdát a cserekapus mellett a, de a keresztező Németh felszabadított.
  71. perc: Hanák a szegedi térfél bal oldaláról a 40 m-re álló Pest R-hez ívelte a labdát, aki senkitől sem zavartatva 13 m-ről a kapu fölé lőtt.
  82. perc: Kenesei cselezgetett a tizenhatoson belül, a szerelni próbálkozó Hanák elcsúszott, közben kézzel ért a labdához. Puhl játékvezető tizenegyest ítélt, amit Jeremejev a léc alá lőtt (1-1).
  90. perc: Kurucsai elhúzta a labdát Bíró mellett, majd jobbra kisodródva lőtt és a bal kapufa és a felső léc találkozását találta el.

  A két gyenge formában lévő csapata csak az utolsó öt percben tudta tűzbe hozni a fázó szegedi közönséget. A döntetlen megfelelt a játék képének.

  MTI