magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Teplice 1 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Jura1913
  2019.01.17, 21:14
  Surname of coach is Pešice.
   
 2. avatar: ingersheim
  2012.01.14, 20:21
  Stanko Poklepovics, a Ferencváros vezetőedzője: - Nem tudok semmi rosszat mondani a csapatomról, mivel játékosaim az első perctől kezdve mindent megtettek a továbbjutásért. Be kell látnom, hogy ez az együttes az európai kupaszerepléshez még nem elég érett, ezért a csehek továbbjutása teljesen megérdemelt. Ha az első negyedórában sikerül gólt szereznünk, akkor még lett volna esélyünk a továbblépésre. A végén már négy támadóval játszottunk, de ez sem segített.

  Josef Pesice, a Teplice vezetőedzője: - Tudtuk, hogy az első 15 perc nagyon nehéz lesz, de ha néha szerencsével is, átvészeltük ezt az időszakot. A játékrész hátralévő idejében a kapunkat nem fenyegette komoly veszély. A második félidőben óriási nyomás nehezedett ránk, a ferencvárosiak vezetésünk után sem törtek össze, mert sikerült gyorsan egyenlíteniük. Csapatom a fanatikus hazai közönség előtt is megőrizte nyugalmát, ezért úgy érzem, a két találkozó alapján megérdemelten jutottunk tovább. Sok sikert kívánok kollégámnak és csapatának a magyar bajnokságban.

  Kovács Béla: - Nem volt időm igazítani, egyből kellett lőnöm - idézte fel az esetet a ferencvárosi középpályás. - Nagyon jól eltaláltam a labdát, biztos voltam benne, hogy gól lesz, ám sajnos az egyik cseh védő fejjel tisztázott. Bár a ha-val kezdődő mondatoknak nincs semmi értelme, de úgy érzem, ha bemegy a lövésem, akkor a közönség buzdítása mellett szerezhettünk volna még egy gólt, és akkor bármi megtörténhetett volna a hosszabbításban. Sajnálom, hogy így alakult, de ezt a mérkőzést el kell felejteni, és péntektől a vasárnapi, Diósgyőr elleni összecsapásra koncentrálunk.

  www.tempofradi.hu/1999-ix-30-uefa-ferencvaros-fk-teplice-1-1#more-81769
   
 3. avatar: fgymat
  2009.09.24, 18:51
  Továbbjutott a Teplice, 4-2-es összesítéssel.