magyarfutball.hu

Szeged LC - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.07, 20:50
  Szeged, 1999. szeptember 11., szombat (tud) - A labdarúgó PNB 5. fordulójában:

  Szeged LC-Zalahús ZTE FC 1-0 (1-0)

  Szeged, 6000 néző, V: Szabó J.
  gólszerző: Jeremejev (29.)
  sárga lap: Mikler (49.), Popovics (63.), Nagypál (76.), illetve Filó (29.), Babati (36.)
  csere: Oláh helyett Nagypál (71.), Jeremejev helyett Udvari (77.) Mikler helyett Herczku (82.), illetve Ferenczi helyett Szabó Cs. (68.), Csóka helyett Nagy (73.), Babati helyett Gaál (80.)

  Szeged:

  Markovics - Palágyi, Urbán, Major, Popovics - Oláh, Vörös, Jeremejev, Mikler - Kenesei I., Faragó

  Zalaegerszeg:
  Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I., Filó - Bonchis, Arany, Csóka, Balog, Babati - Sebők, Ferenczi

  Negyedórával a mérkőzés kezdete előtt derült ki, hogy a Szeged LC-nek csak olyan színösszeállítású mezei vannak, amelyek megegyeznek a zalaegerszegiekével. A játékvezető azt kérte, hogy a házigazdák szerezzenek eltérő színű mezt. A Szegedtől közigazgatásilag idén elváló Algyő NB III-as csapata segített, ezért 15 perc késéssel kezdődött a mérkőzés.

  2. perc: Vörös indította a jobb oldalon Faragót, aki az ötösre lőtte a labdát, azonban a szegedi csatárok elől Kocsárdi és Vlaszák együttesen középre mentett.
  23. perc: Filó a bal oldalról a szegedi 11-es pontra ívelte a labdát, a lesre játszó hazai védelem rosszul lépett ki, de Arany senkitől sem zavartatva fölé fejelt.
  29. perc: Filó kézzel akasztott meg egy szegedi támadást, a 23 m-es szabadrúgást Jeremejev a bal felső sarokba csavarta úgy, hogy Vlaszák ujjheggyel csak beljebb tudta segíteni a labdát (1-0).
  33. perc: Sebők bal oldalról szögletet ívelt be, a labdára Arany ugrott fel a legmagasabbra, de 6 m-ről a jobb felső sarok fölé fejelt.
  43. perc: Bonchis beadását követően Ferenczi óriási helyzetben 5 m-ről fölé lőtt.
  60. perc: Sebők szögletét Jeremejev veszélyesen fejelte saját kapuja felé, szerencséjére a labda a felső léc fölött hagyta el a játékteret.
  63. perc: egy hosszú indításra Vlaszák és Kenesei egyszerre rajtolt, a zalaegerszegi kapus a hazai csatárt találta el a labdával, azonban a lövésbe Kocsárdi önfeláldozóan belevetődött.
  70. perc: Vörös a bal oldalon lerázta védőjét, a középre lőtt labdát azonban Faragó 7 m-ről csukafejessel a jobb sarok mellé küldte.

  Nemcsak lelkesedésben, hanem a helyzetek kidolgozásában is a ZTE fölé nőtt az első PNB-győzelmét megszerző Szeged LC. A hétközi edzőváltás jó hatással volt a Tisza-partiak teljesítményére.

  MTI