magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Vác FC-Zollner 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.30, 15:19
    Diósgyőr, 1999. május 1., szombat (tud.) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 27. fordulójában:

    Diósgyőri FC - Vác FC-Zollner 0-1 (0-0)

    Diósgyőr, 5000 néző, V: Hajdó
    gólszerző: Rob (75.)
    sárga lap: Turóczy (67.), Buliga (80.), illetve Nyikos (15.), Kasza (26.), Vitelki (65.)

    Diósgyőr:
    Rácz - Földvári, Szmiljanics, Téger - Ternován (Kovács T. 58.), Turóczy, Kiser, Szabó T. (Buliga 80.), Kákóczki (Buzás 66.) - Domokos, Egressy

    Vác:
    Hámori - Nagy T. - Vojtekovszki (Vén 85.), Kasza, Lévai - Vitelki (Rob 68.), Nyikos (Bábik 81.), Schwarcz, Romanek - Horváth P., Füle

    3. perc: Vitelki beadását Schwarcz 6 m-ről fejelte a kapu jobb oldala felé, a diósgyőriek szerencséjére Ternován a gólvonalról szögletre mentett.
    30. perc: Horváth P. lódult meg a jobbösszekötő helyén, 18 m-es félmagas lövését Rácz vetődve mentette.
    40. perc: Kákóczki saját térfeléről indult, négy vácit cselezett ki, a 16-oson belülre verekedte magát, ám 12 m-ről rosszul találta el a labdát, amely magasan a kapu fölött hagyta el a játékteret.
    48. perc: Vojtekovszki 18 m-ről ballal a kapu fölé bombázott.
    69. perc: A váciak szabadrúgást végeztek el. Nagy T. 20 m-ről a kapu bal oldala felé csavarta a labdát, amelyet a felső léc hárított.
    75. perc: Nagy T. a bal oldalról ívelt a kapu elé szabadrúgásból. Szmiljanics röviden fejelte ki a labdát, amelyet a csereként beállt Rob 18 m-ről egyből a bal felső sarokba lőtt (0-1).
    79. perc: Rácz rosszul dobta ki a labdát, amelyet Schwarcz szerzett meg, és 40 m-ről egyből a kapura lőtt. Rácz dermedten figyelte, ahogy a labda a jobboldali kapufáról pontosan az ölébe pattant.

    A diósgyőriek alaposan elmaradtak a várakozástól, ugyanis a 90 perc során szinte egyetlen épkézláb támadást sem tudtak vezetni. A játékidő jelentős részében a vendégek irányítottak, pontrúgásaik rendre veszélyesnek bizonyultak, a gólon kívül két kapufát is lőttek, így győzelmük egyáltalán nem számít meglepetésnek.

    MTI