magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Balaton TV-Siófok 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.19, 11:51 (szerk.: 2017.10.19, 17:22)
    Időn túli gól döntött
    Dunaferr SE-Balaton TV-Siófok FC 2-1 (1-0)

    Oda a tavaszi idegenbeli veretlenség; a Balaton TV- Siófok FC csapata szombaton alulmaradt a Dunaferr SE otthonában a 92. percben kapott góllal.
    A korábbiaknál gyorsabb és hatékonyabb támadójátékot ígért Nagy László, a Balaton TV-Siófok FC mestere. Ezúttal sem lett azonban semmi az általa elképzelt ékből... Nagyon gyenge mérkőzésen úgy kapott ki a Siófok, hogy egészen a 92.percig őrizte az egy pontot. Ekkor azonban egy védelmi figyelmetlenség következtében Nicsenko, a hazaiak ukrán légiósa „beköszönt” . A három egymást követő vereség után még továbbra is padlón fekvő Dunaferrt „támasztotta fel” ezzel a Siófok.
    Az eseménytelen mérkőzés első értékelhető akciójából szereztek vezetést a hazaiak; a 31. percben Lengyel „csizmaszárral” találta el a labdát, ám az így is megtalálta az utat Posza kapujába. A 63. percben a csereként beállt Pest Krisztián villant meg, akinek az átadását Lukács fejelte be. A télen érkezett támadó hovatovább az egyetlen gólképes siófoki játékosnak számít; gólt fejelt a Nyíregyházának is egy fordulóval korábban, s mint akkor, most is nyerő ember lehetett volna a hajrában. Dunaújvárosban 1-1-nél, öt perccel a meccs vége előtt a felső kapufára fejelt. A kegyelem döfést Nicsenko adta meg túl a 90 percen.
    A dunaújvárosi vereséggel négy pont hátrányba kerültek Bimbóék a 15. helyezett Videotonnal szemben. Egyre nehezebb lesz tehát a csapat helyzete, bár az is igaz: kilenc mérkőzés van még arra, hogy elmozduljanak a jelenlegi kieső helyről. Távolabbi jövőjüket is tervezgetik már a siófoki labdarúgók; André Ritter ex-elnök „futószalagon szállítja” a német menedzsereket Siófokra játékosmegfigyelőbe, a héten pedig szárnyra kelt a hír, hogy a Győri ETO FC leigazolná a nyáron Posza Zsoltot és Győri Jánost.
    így játszottak

    Dunaújváros, Dunaferr sportcentrum , 1500 néző. V.: Makai (Mező, Vámos).
    Dunaferr SE: Nota — Salamon, Dudás, Éger — Zavadszky, Popovics, Lengyel, Jäkl, Mikler — Nicsenko, Nagy T. Edző: Varga Zoltán.
    Siófok FC: Posza - Juhász, Bimbó, Szabadi - Kovács B., Sallai, László, Csoknay, Kun - Lukács, Szabó Z. Edző: Nagy László.
    Csere: Juhász helyett Soós a 46., Kun helyett Pest K. az 58., Mikler helyett Kóczián a 75., Popovics helyett Javrujan a 80., Szabó Z. helyett Bozsér a 88. percben.
    Sárga lap: Juhász a 36., .Dudás a 77. percben.
    Szögletarány: 9-11 (5-5).
    Gólszerzők: Lengyel (a 31. percben), Nicsenko (a 92. percben), illetve Lukács (a 63. percben).

    Varga Zoltán: — Ezúttal a győzelem volt számunkra a legfontosabb, s ezt teljesítettük.
    Nagy László: — Olyan mérkőzésen kaptunk ki, amelyet nyernünk kellett volna. A játékvezetői hármas nagyon rossz napot fogott ki.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1999-04-19