magyarfutball.hu

III. Kerület FC-Auto Trader - Dunaferr SE 3 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.15, 14:11
    Budapest, 1999. április 3., szombat (MTI) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 22. fordulójában:

    III. Kerület FC-Auto Trader - Dunaferr SE 3-1 (2-0)
    Hévízi út, 1200 néző, V: Piller

    gólszerzők: Juhos (10.), Wukovics (34. - tizenegyesből, 78.), illetve Zavadszky (60.)
    sárga lap: Lendvai (21.), Filó (26.), illetve Tököli (6.), Rósa H., (61.), Milovanovics (91.)

    III. Kerület:
    Kiss Sz. - Kovács N., Gál, Gáspár, Filó - Lendvai (Stranyóczky, 66.), Lázár, Ughy (Kuti, 77.), Pálfi - Juhos (Gyura, 63.), Wukovics

    Dunaferr:
    Nota - Éger, Salamon, Milovanovics - Zavadszky, Lengyel (Cseke, 52.), Ja:kl, Rósa H. (Javrauian, 70.), Jeremejev - Tököli (Nagy T., 46.), Nicsenko

    3. perc: Jeremejev balról belőtt labdája átszállt és elszállt mindenki fölött és előtt, s teljesen üresen találta a jobbról érkező Milovanovicsot, aki jobbal a jobb kapufa tövét találta el.
    10. perc: Kovács N. húzott el a jobbszélen, beadását a középen érkező Juhos fejjel nyolc méterről a jobb kapufa tövére csúsztatta, ahonnan a labda a gólvonalon túlra jutott, Wukovics fejjel már csak beljebb segítette (1-0).
    34. perc: Juhost Salamon a büntetőterületen belül felvágta, s a megítélt 11-est Wukovics egy laza bokamozdulattal az elfekvő Nota fölött a kapu közepébe helyezte (2-0).
    60. perc: Zavadszky lépett ki középen a védők között, s tíz méterről az elfekvő Kiss Sz. felett a kapu jobb oldalába helyezett (2-1).
    73. perc: Wukovics egyedül roboghatott vagy 30 métert a balösszekötő helyén, a tizenhatoson belülre érve azonban ahelyett, hogy egyből ellőtte volna a labdát, még csinált egy cselt, közben elcsúszott, így kimaradt az óriási gólszerzési lehetőség.
    78. perc: Lázár bal oldali szögletét még kivágták a dunaújvárosi védők, Gyura azonban ismételt. Az ötösön egyszerre ugrott fel Nota és Wukovics, s a kapunak háttal álló Kerület-csatár fejéről a jobb alsó sarkába pattant a labda (3-1).
    80. perc: Gyura becsapta Notát mellett, ám az érkező Stranyóczky megzavarta őt, s a labda nem az üres kapuba, hanem továbbgurult.

    A III. Kerület végig sokkal harcosabban játszott a táblázaton jóval előkelőbb helyen lévő Dunaújvárossal szemben, s teljesen megérdemelt győzelmet aratott.