magyarfutball.hu

III. Kerület FC - Újpest FC 2 : 3 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2019.02.15, 12:33
    Jenei végezte el a szabadrúgást (immár az 57. percben), ám a labdát Metzger kifejelte a kapu előteréből. Kvasz középről 23 méterről jobb belsővel kapura lőtt, és a labda úgy jutott a jobb alsó sarokba, hogy előtte Filón irányt változtatott. Lippai tehetetlen volt. Öngól.
    2-1

    Nemzeti Sport
    1998.11.15
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.28, 13:49
    Az MTI Filó öngólját Kvasznak adja.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.28, 13:49
    Budapest, 1998. november 14. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 15. fordulójában:

    III. Kerület FC - Újpest FC 2-3 (2-0)
    Hévízi út, 4000 néző, V: Szabó Zs.
    gólszerzők: Sebők (42. - öngól), Tordai (45.), illetve Kvasz (58.), Eszenyi (84., 90. - tizenegyesből)
    sárga lap: Gáspár (18.), Varga (56.), Kecskés (66.), Schultz (69.), Metzger (90.), illetve Jenei (45.), Tamási (53.)
    piros lap: Schultz (77.), illetve Kopunovics (56.)
    cserék: Bodor helyett Gubán (79.), Kecskés helyett Branthuber (90.), illetve Kovács Z. helyett Kopunovics (55.), Herczeg helyett Eszenyi (55.), Tamási helyett Szanyó (67.)
    jók: Lippai, Kovács N., illetve Jenei, Kvasz, Eszenyi

    III. Kerület:
    Lippai - Gáspár, Varga, Filó, Metzger - Kovács N., Tordai, Kecskés, Schultz - Lendvai, Bodor

    Újpest:
    Bíró - Sebők - Tamási, Kiskapusi - Jenei, Pető, Kvasz, Szlezák - Herczeg, Kovács Z., Tóth N.

    A 6. percben a hazaiak előtt adódott az első gólszerzési lehetőség, de Kovács N. nyolc méteres lövésébe önfeláldozóan vetődtek bele az újpesti védők.

    A folytatásban kiegyenlített erők jó iramú csatája folyt a játéktéren, az újonc óbudaiak egyáltalán nem voltak megilletődöttek a bajnokkal szemben, a kapuk azonban nem kerültek veszélybe.

    A 32. percben Tóth N. bal oldali szögletét követően Tamási fejelhetett hat méterről, ám Varga a gólvonalról kivágta a labdát.

    A 42. percben Bodor futotta le a vendégvédelmet, a tízméteres lövést Bíró lábbal védte, a labda pedig Sebők elé pattant, aki zavarában középről, nyolc méterről a saját kapujának jobb alsó sarkába fejelte azt (1-0).

    A 45. percben egy gyors jobb oldali hazai éles beadás után Jenei az ötösön fellökte Schultzot. Tizenegyes. Lendvai büntetőjét Bíró lábbal hárította, a labda azonban Tordai elé pattant, aki balról, 12 méterről a jobb felső sarokba bombázott (2-0).

    A középkezdés után Jenei javíthatott volna, de 20 méteres lövését Lippai bravúrosan védte.

    A szünetet követően, amint az várható volt, az újpestiek támadtak többet. Az 53. percben Lippai bravúrjára volt szükség ahhoz, nehogy gólt kapjon a hazai csapat. Tamási nyolc méteres fejesét védte látványosan az óbudai kapus.

    Az 56. percben a játékvezető, vélhetően utánrúgásért, az alig egy perce beállt Kopunovicsot kiállította. Az 58. percben röviden szabadítottak fel a hazai védők, Kvasz 20 méterről lőhetett, és a gyengén eltalált labda az óbudai kapu jobb alsó sarkába gurult (2-1).

    Forró hangulatúvá vált a találkozó. Az újpestiek irányították a játékot, a hazaiak csak a védekezéssel törődtek. A 75. percben Schultz ugorhatott ki teljesen egyedül, 14 méteres lövése után Bíró a jobb kapufára tenyerelte a labdát. A 77. percben Schultzot is kiállította a játékvezető, aki visszafutás közben megütött egy lila-fehér játékost.

    A 84. percben Jenei futott el a jobb oldalon. Beadása után Tóth N. lőhetett 10 méterről, Lippai újra bravúrosan mentett, ám a labda Eszenyi elé pattant, aki 11 méterről, középről a kapuba bombázott (2-2). A találkozó utolsó percében tizenegyeshez jutott az Újpest FC, miután Metzger ellökte Eszenyit a saját tizenhatosán belül. A megítélt büntetőt Eszenyi biztosan értékesítette (2-3).

    Egy izgalmas, jó iramú mérkőzésen a második félidőben jól játszó Újpest szerencsével szerezte meg a győzelmet.

    MTI