magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Győri ETO FC 0 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.28, 14:41
  Szombathely, 1998. november 14. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 15. fordulójában:

  Haladás-Milos - Győri ETO FC 0-1 (0-1)
  Szombathely, 3000 néző, V: Hosszú

  gólszerző: Baumgartner (38.)
  sárga lap: Nagy Cs. (73.), Sztrapák (81.), Varga (85.), illetve Mracskó (91.)
  csere: Plókai helyett Somogyi G. (59.), Bodor helyett Nagy Cs. (64.), Kovács helyett Sztrapák (78.), illetve Szarvas helyett Ilea (69.), Böjte helyett Bognár (75.), Vayer helyett Balla M. (90.)
  jók: Németh, Balogh, illetve Lakos, Baumgartner, Somogyi J.

  Haladás:
  Németh - Horváth, Varga, Zugor, Balogh - Bonchis, Kovács, Vidóczi, Tóth P. - Bodor, Plókai

  Győr:
  Molnár - Böjte, Lakos, Stark - Mracskó, Baumgartner, Somogyi J., Salagean - Sütöri, Szarvas, Vayer

  Jó iramban kezdődött a találkozó. Mindkét kapu előtt már az első percekben is adódtak helyzetek. Először Bodor lövését hárította vetődve Molnár, majd a másik oldalon Somogyi J. 17 m-ről célozta meg a kaput, de a labda elkerülte a bal sarkot.

  A folytatásban sokáig csak a két 16-os között folyt a játék. A 30. percben Bonchis 18 m-es távoli lövésével veszélyeztette a győri kaput, de Molnárnak sikerült a léc alól szögletre tornászni a labdát. A 38. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Egy gyors győri támadás végén a középre ívelt labdát Baumgartner fordulásból, 10 m-ről lőtte a kapu jobb oldalába (0-1).

  A szünet után valamivel többet birtokolta a labdát a hazai csapat. Mezőnyfölényben játszottak a szombathelyiek, de mivel elég körülményesen szőtték támadásaikat, a győri védők mindig időben tudtak menteni. A vendégek gyors kontratámadásokkal kísérleteztek, de a hajrában felfokozódott a küzdelem, ez megmutatkozott a kiosztott sárga lapokban is.

  A Haladás hiába próbálkozott, ezen a napon semmi sem sikerült neki. A győzelmet jobban akaró győriek megérdemelten szerezték meg a három pontot.

  MTI