magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Dunaferr SE 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2019.02.15, 13:01
    90. perc: Nagy Tibor végzett el szabadrúgást a balösszekötő helyéről, 25 méterre a vendégek kapujától. A védő az ötösre ívelt, a berobbanó Lévai kapura fejelt, Kovácsevics lábbal hárította a labdát, de balszerencséjére éppen visszafutó csapattársa, Lengyel térdét találta el. A labda a dunaújvárosi játékosról a jobb felső sarokba pattant. Öngól.
    1-0

    Nemzeti Sport
    1998.11.08.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.29, 17:12
    Az MTI Kaszának adja Lengyel öngólját.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.29, 17:12
    Vác, 1998. november 7., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 14. fordulójában:

    Vác FC-Zollner - Dunaferr SE 1-0 (0-0)
    Vác, 1500 néző, V: Piller

    gólszerző: Kasza (90.)
    sárga lap: Vén (26.), Boda (87.), illetve Salamon (29.), Tököli (45.)
    csere: V. Kopunovics helyett Romanek (a szünetben), Vitelki helyett Boda (69.), Vén helyett Grezsák (81.), illetve Tököli helyett Cseke (83.), Jeremejev helyett Ja:kl (86.)
    jók: Hámori, Kasza, illetve Kovacsevics, Tököli, Zavadszky

    Vác:
    Hámori - Nagy - Lévai, Kasza - V. Kopunovics, Vojtekovszki, Kovács, Vén, Vitelki - Andrássy, Horváth

    Dunaferr:
    Kovacsevics - Salamon - Éger, Mikler - Rósa, Popovics, Lengyel, Dudás, Jeremejev - Zavadszky, Tököli

    A 10. percben Andrássy ijesztgette a vendégvédőket, Nagy T. beadását a földre fejelte, ami Kovacsevics kezébe pattant. A következő váci támadásnál Éger próbált felszabadítani, ám Vénhez került a labda, ő jobbal lőtt, Kovacsevics azonban magabiztosan védett.

    Ezt követően hosszú percekig alig történt említésre méltó esemény a pályán. A 36. percben egy legurított szabadrúgást Lengyel Jeremejevhez gurított, Hámori azonban védte a dunaújvárosi játékos kapura tartó lövését.

    A 41. percben egy jobb oldali szabadrúgást Kasza centiméterekkel fejelt a dunaújvárosi kapu mellé.

    Az 58. percben Zavadszky elvette a labdát a saját kapuja előtt bizonytalankodó Kaszától, Tökölihez továbbított, aki továbbjátszott Lengyelhez, ő azonban lövés közben hanyatt esett, s a kapu fölé szállt a labda. Nem sokkal később Lengyel lövését bravúrral tolta szögletre Hámori.

    A 90. percben Nagy T. a dunaújvárosi kaputól 28 méterre balról végzett el szabadrúgást. A beívelést Lévai fejjel Kaszához továbbította, aki a kapuba rúgta a labdát (1-0).

    A mérkőzés kiegyenlített csatát hozott, a váciak a találkozó végén egy pontosan végrehajtott szabadrúgás kombináció után szerezték meg a győztes gólt. A dunaújvárosiak alaposan megszervezték védekezésüket, de támadásaikból ezúttal hiányzott az átütő erő.

    MTI