magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 0 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.05.28, 20:19
  Debrecen, 1998. október 24. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 12. fordulójában:

  DVSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 0-2 (0-1)
  Debrecen, 5000 néző, V: Varga S.
  gólszerző: Borgulya (45.), Farkas (76.)
  sárga lap: Gojan (30.), Vadicska (91.), illetve Dubecz (39.), Sipos (66.)
  csere: Szatmári helyett Madar T. (a szünetben), Ulveczki helyett Kiss Z. (a szünetben), Stupar helyett Bernáth (67.), illetve Borgulya helyett Holló (80.), Csertői helyett Azoitei (89.)
  jók: Siklósi, illetve Rott, Sipos, Farkas A., Borgulya

  Debrecen:
  Fekete - Stupar, Gojan, Pető - Böőr, Bagoly, Vadicska, Szatmári - Ulveczki, Siklósi, Ilea

  Kispest:
  Rott - Farkas A., Sipos, Csábi, Müller - Kabát, Pintér, Dubecz, Lóczi - Csertői, Borgulya

  Lendületesen kezdtek a debreceniek, s ez helyzetekben is megmutatkozott. A 2. percben Siklósi a kapunak háttal állva fejelhetett 2 méterről, ám a labda éppen a meglepett Rott kezében kötött ki. Az 5. percben sok munkája akadt a vendégek kapusának, de előbb Szatmári 5 méteres lövésénél, majd Bagoly fejesénél is tisztázott. Ezután alábbhagyott a DVSC lendülete, ennek tudható be, hogy nagyot esett a mérkőzés színvonala is.

  A kispestiek első lehetőségére majd félórát kellett várni, a 26. percben Kabát fejesét tolta ujjheggyel szögletre Fekete.

  A hazaiak számára váratlanul jött a 45. perc eseménye: ekkor Csertői jobb oldali beadását Borgulya lőtte közelről a kapu bal oldalába (0-1).

  A második félidő elején újfent nekiveselkedtek a debreceniek, de ez a fellángolás is csak néhány percig tartott. A Kispest tudatosan lassította a játékot, s ahogy egyre inkább kinyílt a DVSC, ellentámadásokra is futotta a vendégek erejéből. Ezek közül a legjobban a 76. percben vezetett akció végződött: ekkor Farkas A. lőhetett mintegy 13 méterről, s lövése a hosszú sarokban kötött ki (0-2).

  Bár a hajrában mentek előre a debreceniek, igazából még a helyzetekig sem jutottak el, így az eredmény már nem változott.

  Az elképzelés és az akarat nélkül futballozó DVSC-nek csak két rövid fellángolása volt, így teljesen megérdemelt a bátran küzdő vendégek sikere.

  MTI