magyarfutball.hu

Nyírség-Spartacus FC - Győri ETO FC 0 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.01, 11:43
  Nyíregyháza, 1998. október 17., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 11. fordulójában:

  Nyírség-Spartacus FC - Győri ETO FC 0-0
  Nyíregyháza, 7000 néző, V: Cserna

  sárga lap: Kondora (67.), illetve Somogyi (14.), Lazar (16.)
  csere: Szabó helyett Sira (a szünetben), Kiss helyett Baranyi (51.), Szatke helyett László (62.), illetve Fodor helyett Baumgartner (53.), Csató helyett Csiszár (80.), Lazar helyett Szarvas (80.)
  jók: Kondora, Karkusz, illetve Lakos, Korsós, Somogyi

  Nyíregyháza:
  Celeszki - Ács, Cap, Szatke, Kiss - Kondora, Szabó, Nagy, Karkusz - Novák, Kirchmayer

  Győr:
  Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató, Somogyi, Salagean - Fodor, Lazar, Vayer

  Az első helyzet a 2. percben alakult ki, ekkor Kirchmayer szabadrúgását Szabó a kapu fölé fejelte. Eseménytelen percek következtek, a szervezetten játszó győriek jól zárták le a középpályát, így a nyíregyházi támadásokat már csírájában elfojtották. A 22. percben egy hazai szabadrúgásnál Stark a 16-oson belül lerántotta Szatkét, ám a játékvezetők nem látták az esetet. Egyre inkább támadásba lendültek a vendégek, így aztán Celeszkinek a nyíregyháziak macedón kapusának többször is bravúrral kellett hárítania.

  A hálóőr a 38. percben Korsós 14 m-es kapáslövésénél, a 43. percben ugyancsak Korsós, szintén 14 m-es lövésénél parádézott.

  Eseménytelenül telt a második játékrész első húsz perce, majd a 66. percben Sira került nagy helyzetbe, ám a jobbösszekötő helyéről 16 m-ről gyengén lőtt. Egy perccel később Kondora távoli lövéssel próbálkozott, sikertelenül. Ugyanebben a percben az elég sokat hibázó Cserna játékvezető egyik téves ítélete után a nézőtérről egy műanyag, folyadékot tartalmazó üdítős palack repült a játéktérre. A 74. percben Sira fejelt kapura egy szöglet után, Molnár bravúrral hárított, a kipattanót Nagy egy méterről sem tudta a kapuba lőni. Válaszként Mracskó 18 m-ről alig tévesztette el a kaput. Paprikás hangulatú volt a hajrá, azonban az eredmény már nem változott.

  A 93. percben Kondora szögletét az előre lopakodó Cap fejelte fölé.

  A lendületben lévő hazai együttes nem bírt a szervezetten és taktikusan játszó, valamint sokat futó győriekkel, így igazságosnak mondható az eredmény.

  MTI