magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Diósgyőri FC 1 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.03, 16:39
  Vác, 1998. október 3., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 10. fordulójában:

  Vác FC-Zollner - Diósgyőri FC 1-3 (0-1)
  Vác, 5000 néző, V: Hajdó

  gólszerzők: Schwarcz (58.), illetve Egressy (31., 52.), Szabados (73.)
  sárga lap: Vojtekovszky (51.), Nyikos (80.), illetve Szabó (36.), Földvári (55.)
  cserék: Vitelki helyett Romanek (a szünetben), Nagy helyett V. Kopunovics (59.), Füle helyett Andrássy (65.), illetve Kulcsár helyett Szabados (66.), Buzás helyett Kákóczki (75.), Szabó helyett Varga (86.)
  jók: Schwarcz, illetve Babos, Buzás, Egressy

  Vác FC-Zollner:
  Halász - Nagy - Lévai, Kasza - Nyikos, Vojtekovszky, Schwarcz, Vén, Vitelki - Horváth, Füle

  Diósgyőr:
  Nota - Szmiljanics - Földvári, Kuttor, Kovács - Babos, Kiser, Szabó, Buzás - Kulcsár, Egressy

  Veszélyes vendégtámadással kezdődött a mérkőzés. Babos a félpályától indította Egressyt, aki 14 méterről Halász kapusba lőtte a labdát.

  A 22. percben Vén végzett el szabadrúgást a jobb összekötő helyéről, Lévai éles fejesét védte Nota. A 31. percben ismét Babos indította Egressyt, aki ezúttal jobb lábbal 15 méterrel kilőtte a hosszú sarkot (0-1).

  A 47. percben Egressy középen vezette a kapura a labdát, ám nyolc méterről Halászba lőtt. Az 52. percben Kovács Egressyt indította, aki a tizenhatoson belül átemelte a labdát Halász fölött, s az üres kapuba gurított (0-2.)

  Az 58. percben Vén szögletét Kovács kifejelte, a labdára lecsapott Schwarcz, s a tizenegyes pontról nem hibázott (1-2).

  A 63. percben Kulcsár mindössze három méterről gurított a diósgyőri kapu mellé, majd öt perc múlva a 68. percben Szabó szabadrúgását Egressy fejelte a jobb kapufa mellé. A 70. percben Vén a kaputól 20 méterre Vojtekovszkyhoz gurított egy szabadrúgást, aki nagy erővel kapura lőtt, Nota azonban bravúrral védett.

  A 73. percben Babos a felezővonaltól indította a csereként beállt Szabadost, ő betört a váci büntetőterületre, elhúzta a labdát Lévai mellett, s ballal a kapuba lőtt (1-3).

  A diósgyőri rohamokra a váciak többnyire pontrúgásokkal próbáltak válaszolni, de csak egyszer sikerült bevenniük a diósgyőriek kapuját, így a vendég együttes megérdemelten vitte el a három pontot Vácról.

  MTI