magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Videoton FC Fehérvár 3 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.03, 16:13
  Győr, 1998. október 3., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 10. fordulójában:

  Győri ETO FC - Videoton FC Fehérvár 3-0 (0-0)
  Győr, 8000 néző, V: Hosszú

  gólszerzők: Somogyi (50. - 11-esből), Korsós (57.), Csató (65.)
  sárga lap: Korsós (48.), Mracskó (63.), Stark (89.), illetve Tóth (14.), Schneider (39.)
  csere: Balla helyett Lazar (46.), Baumgartner helyett Fodor (70.), Vayer helyett Szarvas (87.), illetve Lukács helyett Kuntics (64.), Vancsa helyett Waltner (77.)
  jók: Molnár, Korsós, Csató, illetve Makrickij

  Győr:
  Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató S., Somogyi, Salagean - Baumgartner, Balla, Vayer

  Videoton:
  Milinte - Tóth, Makrickij, Csordás, Schindler - Máriási, Puskás, Lázár, Schneider - Vancsa, Lukács

  A bírói sípszó után azonnal a hazai csapat lépett fel támadólag, amit két gyors szöglet is jelzett. Már az első percekben is látható volt, hogy a vendégek jól megszervezett védelemmel várták a győri rohamokat és a kontrázási lehetőségeket. Fölényben volt a Győr, de támadásai eredménytelek voltak, a fehérvári kapusnak jó ideig nem volt védenivalója.

  A 30. perc hozta az első hazai helyzetet. Ekkor Salagean beadása után Korsós került a kapu elé, de a lövés pillanatában elcsúszott. Az utolsó negyedórára kissé felélénkült a játék, gól azonban nem született.

  A második játékrész győri góllal indult. Az 50. percben Baumgartnert buktatták az alapvonal tájékán, a játékvezető büntetőt ítélt, amit Somogyi értékesített (1-0).

  Felélénkült a játék, az 57. percben újabb hazai gól született. Szöglet után kapu előtti kavarodást követően Korsós vágta 5 méterről a hálóba a labdát (2-0).

  A 63. percben Mracskó a 11-es pontnál elsodorta Lukácsot, a játékvezető büntetőt ítélt, Vancsa lövését Molnár kivédte. A 65. percben jött az újabb hazai gól, Vayer átadásából Csató tört előre, és 20 m-ről a jobb sarokba lőtt (3-0).

  A mérkőzés hajrájában újabb büntetőt rúghatott a Videoton, de Molnár ezúttal Kuntics 11-esét védte. Könnyen feledhető első félidő után szünet után feljavult a Győr játéka és helyenként jó teljesítményt nyújtva, magabiztosan győzött a két 11-est is kihagyó Videoton ellen.

  MTI