magyarfutball.hu

Nyírség-Spartacus FC - Debreceni VSC-Epona 4 : 2 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.05.25, 16:40
  Nyíregyháza, 1998. szeptember 26. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 9. fordulójában:

  Nyírség-Spartacus FC - DVSC-Epona 4-2 (0-0)
  Nyíregyháza, 15 000 néző, V: Vágner
  gólszerzők: Kiss (48.), Kichmayer (58. - 11-esből), Novák (62.), Kondora (71.), illetve Siklós (77.), Gojan (92.)
  sárga lap: Gojan (21.), Fekete (42.), Ilea (43.), Szatmári (47.), Pető (58.)
  csere: Kirchmayer helyett Capatina (72.), Novák helyett László (82.), Nagy helyett Göncz (91.), illetve Sándor helyett Benczi (63.), Sabo helyett Siklós (53.), Szatmári helyett Böőr (61.)
  jók: Celeszki, Cap, Kiss, Szabó, Karkusz, illetve Gojan, Szatmári

  Óriási érdeklődés előzte meg a találkozót, a biztonsági szektorok kivételével tömve voltak a lelátók. A vendégek kezdtek lendületesebben,
  a 13. percben Stupar 22 m-ről lőtt alig mellé.
  Két perccel később jött az első hazai lehetőség, közvetett szabadrúgás után Kirchmayer lőtt fölé. A hazaiak átvették a játék irányítását, ám az igazi gólhelyzetek hiányoztak. A hajrára kiegyenlítettebb lett a játék.
  A 43. percben Szatke lépett ki egyedül, a kapujából messze kifutó Fekete mellett elhúzta a labdát, aki a 16-os vonalánál felvágta a hazai játékost, ám Vágner játékvezető csak sárga lapot adott.

  Szünet után nem sokkal vezetéshez jutottak a hazaiak.
  A 48. percben Kirchmayer a jobb oldalon ívelt be egy szabadrúgást. A rosszul kilépő Fekete kapus mellett Kiss háttal, 5 m-ről fejelt a hálóba (1-0).
  Az 58. percben Szabó-Novák-Szabó volt a labda útja, utóbbit Pető a 16-oson belül felvágta. A büntetőt Kirchmayer magabiztosan lőtte a bal alsó sarokba (2-0).

  Négy perccel később Kirchmayer ugratta ki Novákot, aki 12 m-ről higgadtan lőtt a bal alsó sarokba (3-0).
  A 66. percben Ilea fejesét Celeszki bravúrral hárította, egy perc múlva Dombi 20 m-es lövésénél parádézott, majd ismét egy Ilea-fejesnél mutatott be bravúrt.
  A jól kontrázó hazaiak a 71. percben ismét büntettek, egy gyors hazai akció végén szabadrúgást kaptak. Szabó nem túl erős lövése kipattant Feketéről, Kondora közelről lőtt a kapuba (4-0).

  Egyre jobban kitámadott a vendégegyüttes, aminek meglett az eredménye a 77. percben. Csehi passzolt Siklós elé, aki 10 m-ről lőtt a bal alsó sarokba (4-1). Már a hosszabbításban járt a mérkőzés, amikor Pető szögletét Gojan 4 m-ről fejelte a kapuba (4-2).

  Az első félidő gyenge színvonalú találkozója a szünet után alaposan feljavult, a nagyszerűen kontrázó nyíregyháziak magabiztosan nyertek a helyzeteiket elpuskázó szomszédváriak ellen.

  A találkozót megtekintette Deutsch Tamás kijelölt sportminiszter és Balsay István, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára is.

  MTI