magyarfutball.hu

III. Kerület FC - Haladás-Milos 3 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2019.02.07, 17:22 (szerk.: 2019.02.07, 17:25)
  Hévízi út, 3500 néző. Vezette: Cserna (9) (Vámos, Kiss Gy.)
  ...

  SÁRGA LAP: Varga K. (Lendvai buktatásáért) a 4., Tóth NI. (Bencze gáncsolásáért) a 39., Gáspár (Koller buktatásáért) a 45., Bonchis (rátartott Tordai lábára) az 53., Sibaya (Nagy Cs. gáncsolásáért) a 72. percben

  Cserna játékvezetőnek a mérkőzést befolyásoló, döntő hibája nem volt.

  Nemzeti Sport
  1998.09.21
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.07, 14:54
  Az MTI szerint Sibaya is kapott lapot és Vámos (?) vezette a meccset.
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.07, 14:53
  Budapest, 1998. szeptember 20., vasárnap (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 8. fordulójában:

  III. Kerület FC - Haladás-Milos 3-1 (2-0)
  Hévízi út, 1500 néző, V: Vámos

  gólszerzők: Lendvai (32., 45.), Bencze (76.), illetve Vidóczki (50.)
  sárga lap: Gáspár (44.), illetve Varga K. (5.), Tóth M. (40.), Bonchis (53.)
  piros lap: Horváth (34.)
  csere: Wukovics helyett Vittitoe (71.), Kecskés helyett Vincze (73.), Lendvai helyett Schlachtovszki (87.), Fehér helyett Kocsis (45.), Balog helyett Zubor (78.)
  jók: Lendvai, Tordai, Kun, illetve Kovács S.

  III. Kerület FC:
  Tóth I. - Varga L. - Metzger, Gáspár - Tordai, Kecskés, Kun, Sibaya - Bencze - Lendvai, Wukovics

  Haladás-Milos:
  Németh - Horváth, Koller, Tóth M., Varga K. - Balog, Vidóczi, Kovács S., Bonchis - Plókai, Fehér

  A találkozó előtt egyperces gyászszünetet tartottak a III. Kerület FC napokban elhunyt elnökhelyettesének, Garasi Lajosnak a tiszteletére.

  A hazai játékosok a mérkőzés előtt fogadkoztak, hogy a Haladás ellen megszerzik első PNB-s győzelmüket. Ennek megfelelően már a mérkőzés elején nekirontottak szombathelyi ellenfelüknek.

  A 6. percben Bencze végzett el szabadrúgást a bal szélen, beadását azonban Kun közelről fölé lőtte. Egy perccel később Lendvai szerezhette volna meg a vezetést az óbudaiaknak, de miután bejutott a 16-oson belülre, a kapusba lőtte a labdát.

  A 32. percben vezetést szerzett a III. Kerület FC: a mezőny legjobbja Lendvai Metzger átadása után kapásból, 12 méterről perdítette a labdát a kapu jobb sarkába (1-0).

  A gól után két perccel a baloldalról készült elvégezni egy szabadrúgást a Kerület, amikor a vendégek védője, Horváth a 16-oson belül egy kakaskodás után könyökkel megütötte ellenfelét. Vámos játékvezető piros lapot ítélt a szombathelyi játékosnak. A félidő utolsó percében növelte előnyét a táblázat utolsó helyén álló Kerület, miután Wukovics beadását követően Lendvai a hálóba fejelt (2-0).

  A második félidőben öt perc játék után szépített az emberhátrányban lévő Haladás. A 16-oson belül Kovács S. sarokkal ugratta ki Vidóczit, aki a bal felső sarokba bombázott (2-1).

  A második félidő első negyedórája a Haladásé volt, de később a hazaiak rájöttek, hogy emberelőnyben is többet kell nyújtaniuk a győzelemért.

  A 62. percben Tordai kiugratásával Kun húzott el a bal szélen, beadását Bencze nem sokkal lőtte a keresztléc fölé. A 66. percben Bencze egy méterre az alapvonaltól végzett el szabadrúgást. Miután mindenki beadásra számított, az óbudai középpályás gondolt egyet és a hosszú sarokba csavarta a labdát (3-1).

  A 81. percben ismét Tordaitól indult el a támadás, a fiatal középpályás Sibayát indította a bal szélen, a dél-afrikai játékos két csel után középre emelt, de Lendvai 20 méteres lövéséből nem lett gól.

  A III. Kerület FC megérdemelten szerezte meg első győzelmét a Professzionális Nemzeti Bajnokságban a 34. perctől emberhátrányban játszó Haladás-Milos ellen.