magyarfutball.hu

III. Kerületi TVE - Haladás VFC 2 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.10.16, 14:29
  1997. május 11., vasárnap (MTI) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

  III. ker. TVE - Haladás FC 2-3 (1-1)
  Hévízi út, 1500 néző, V: Mohácsi

  gólszerzők: Bencze (44.), Katzenbach (68. - 11-esből), illetve Negrau (28.), Koller Á. (70.), Király E. (84.)
  sárga lapok: Krecska (7.), Bencze (17.), Tordai (25.), illetve Bonchis (18.), Balassa (21.), Usvat (35.), Tóth P. (59.)
  cserék: Varga L. helyett Bencze Zs. (8.), Szabó Z. helyett Aubel (59.), Novák helyett Szeitl (82.), illetve Usvat helyett Tóth P. (a szünetben), Balassa helyett Koller Á. (51.), Baumgartner A. helyett Király E. (79.)

  III. ker. TVE:
  Babócsy - Krecska - Tordai, Perger - Katzenbach, Csillag, Novák, Varga L., Szamosi - Gyura, Szabó Z.

  Haladás VFC:
  Király G. - Tóth M. - Zugor, Varga K. - Bonchis, Balassa, Szekér, Baumgartner A., Usvat - Fehér Cs., Negrau

  Hazaiak kezdték a játékot, és rögtön az első támadásból Gyura került helyzetbe, de lapos lövését Király G. fölszedte. A vendégek előtt is adódott lehetőség, Negrau keresztbe fejelt labdájáról Fehér csak centiméterekkel maradt le.

  A 17. percben Bonchis végzett el szögletet jobbról, a labda keresztbe átszállt, Negrau visszafejelését Fehér kapura bólintotta, amelyet Bencze kézzel hárított, 11-es Negrau bal alsó sarokba tartó büntetőjét Babócsy megfogta. Felpaprikázódott az addig sem unalmas játék, Mohácsi játékvezető sorra vette elő a sárga lapokat. A 28. percben egy kapu előtti kavarodás után Fehér lövését még Babócsy hárította, a kipattanót Negrau - jóvátéve előbbi hibáját - a kapuba továbbította (0-1). Később feldámadt az óbudai csapat is, Novák ígéretes szögből, 17 méterről leadott szabadrúgását Király G. kiütötte, a hátvédek szögletre tisztáztak. Később Szabó Z. 15 méterről egy visszagurításból hatalmas erővel a léc fölé rúgott. A félidő végén jött az egyenlítés. Csillag Krisztián remekül lépett ki a védők között, középreadását Bencze fejelte a kapu bal sarkába (1-1).

  A második 45 percet a hazaiak kezdték jobban, Szabó Z. nyolc méterről a kivetődő Király G.-be rúgott. A 68. percben 11-eshez jutott a III. kerület. Tóth M. elsodorta Csillagot. Katzenbach a jobbra vetődő Király mellett a kapu közepébe lőtt (2-1). Rögtön jött a válasz. Negrau ívelt be jobbról szabadrúgást, Kollár belecsúsztatott, a labda a meglepett Babócsy mellett a kapu közepébe vágódott (2-2). A 84. percben a hazaiak szempontjából jött a hidegzuhany. Tóth P. jobb oldali sarokrúgását Negrau visszafejelte, s a pillanatokkal azelőtt beállt Király E. a kapu bal alsó sarkába juttatta a labdát (2-3). Nem először "ette" meg ezt a szögletkombinációt a hazai csapat. Király E. később bebiztosíthatta volna csapata győzelmét, de az ötös jobb oldali sarkáról csúnyán mellé emelt. Óriási helyzet volt

  A Haladás VFC elsősorban cseréinek köszönheti győzelmét.