magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Haladás-Milos 5 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.17, 16:04
    Budapest, 1998. szeptember 16., szerda (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójából elhalasztott mérkőzésen:

    Vasas Danubius Hotels - Haladás-Milos 5-0 (3-0)
    Fáy utca, 1500 néző, V: Kurmai

    gólszerzők: Pál (1., 75.), Szilveszter (16.), Váczi (32.), Hámori (83.)
    sárga lap: Zombori (70.), Mónos (76.), illetve Zugor (36.), Horváth (61.), Sztrapák (64.)
    csere: Aranyos helyett Maczó (71.), Szilveszter helyett Gricajuk (77.), illetve Plókai M. helyett Bonchis (a szünetben), Kocsis helyett Sztrapák (a szünetben), Vidóczi helyett Somogyi (72.)
    jók: Pál, Hámori, Váczi, Mónos, illetve Kovács

    Vasas:
    Gróf - Mónos, Geress, Tóth, Aranyos - Szilveszter, Galaschek, Váczi, Zombori - Hámori, Pál

    Haladás-Milos:
    Németh - Zugor, Koller, Varga, Horváth - Balogh, Kocsis, Vidóczi, Kovács - Plókai M., Fehér Cs.

    A PNB 5. fordulójából elhalasztott mérkőzést góllal kezdte a Vasas. Zombori a bal oldalon futott el, pontos beadását Pál biztosan lőtte a kapuba (1-0).

    A 7. percben Mónos futott el a jobbszélen, középre emelte a labdát, a berobbanó Váczi kevéssel fejelt a szombathelyi kapu mellé. A 16. percben szép támadás után növelte előnyét az angyalföldi csapat. Hámori középen ugrott ki, elfektette Németh kapust, átadását Szilveszter egy lövőcsel után vágta a hálóba (2-0).

    A 32. percben Váczi is feliratkozott a góllövők közé. A hazai középpályás labdát szerzett a szombathelyi térfél közepén, kilépett a védők közül, majd biztosan emelt a kapuba (3-0).

    A második félidő első 20 percében a Vasas nyomasztó fölényben játszott, de a hazai játékosok nagyon sokszor túlkombinálták az adódó lehetőségeket. A Haladáson a szünetben végrehajtott kettőscsere sem segített, a szombathelyi játékosok egyáltalán nem veszélyeztették Gróf kapuját.

    A 75. percben növelte előnyét a piros-kék gárda. Egy jobboldali beadást követően Pál elé került a labda, a csatár 16 m-ről a hosszú felső sarokba emelt (4-0).

    A 83. percben ötödször is a szombathelyi kapuba került a labda. A csereként pályára lépett Maczó balról pontosan emelt középre, Hámori szép mozdulattal fejelt a hálóba (5-0).

    A helyenként jól játszó Vasas ilyen arányban is megérdemelten győzte le a kapura veszélytelen szombathelyi csapatot.