magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - BVSC-Zugló FC 4 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.15, 11:57
  Székesfehérvár, 1998. szeptember 12., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

  Videoton FC Fehérvár - BVSC-Zugló FC 4-1 (2-1)
  Székesfehérvár, 2000 néző, V: Szarka

  gólszerzők: Zsivóczky (7.), Vancsa (20. - 11-esből), Máriási (69.), Lázár (84.), illetve Kiss (34.)
  sárga lap: Molnár (20.), Usvat (57.)
  piros lap: Kertész (69.)
  csere: Vancsa helyett Györök (65.), Waltner helyett Durisics (70.), Györök helyett Schindler (84.), illetve Aubel helyett Szilágyi (57.), Usvat helyett Szegletes (61.), Kiss helyett Füzi K. (81.)
  jók: Máriási, Zsivóczky, Tóth, Schindler, illetve Molnár, Kiss, Polonkai

  Videoton:
  Milinte - Tóth, Makrickij, Schindler - Máriási, Puskás, Lázár, Zsivóczky, Waltner - Vancsa, Lukács

  BVSC:
  Koszta - Kertész, Pomper, Bondarenko, Szaszovszky - Polonkai, Reskó, Molnár, Usvat - Kiss, Aubel

  Az eddig mérsékelten szereplő két együttes közül meglepetésre a vendégek kezdtek bátrabban. Ennek ellenére a 7. percben vezetést szerzett a hazai csapat: Máriási 40 méteres pontos átadásából Zsivóczky két lépés után, 14 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (1-0).

  A 20. percben Vancsa a 16-os vonalánál két védőt is becsapott, a 11-es pontnál járt, csak Kosztával állt szemben, amikor Molnár hátulról felvágta. A 11-esből Vancsa nagy erővel lőtt a léc alá (2-0).

  Úgy tűnt, a kétgólos előny birtokában magabiztosan játszhat a Videoton, a fővárosiak jól szervezték a játékot a középpályán. A 34. percben Polonkai indította a 16-osnál várakozó Kisst, aki 10 méterről a vetődő Milinte mellett a kapu jobb oldalába lőtt (2-1).

  A szünet után Pomper 30 méteres szabadrúgása tette próbára Milintét, aki a jobb alsó saroknál ütötte ki a labdát. Az 52. percben Máriási beadását Waltner 10 méterről lőtte kapura, Koszta bravúrral védett. A 69. percben Waltner lépett ki a 16-os vonalánál, Kertész hátulról lerántotta, Szarka pedig kiállította a zuglói játékost és szabadrúgást ítélt. Máriási a sorfal felett csavarta a jobb felső sarokba a labdát (3-1).

  A 86. percben Schindler jobb oldali beadását Lázár 12 méterről a bal felső sarokba továbbította (4-1).

  Mezőnyben tetszetősen játszott a BVSC, de a helyzetkihasználása gyenge volt. A Videoton nagy akarattal játszott, helyzeteit kihasználta és megérdemelten győzött.

  MTI