magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Gázszer FC 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.15, 11:41
  Dunaújváros, 1998. szeptember 12., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

  Dunaferr SE - Gázszer FC 2-1 (1-1)
  Dunaújváros, 5000 néző, V: Tóth V.

  gólszerzők: Nicsenko (20.), Dudás (78.), illetve Szalai (40.)
  sárga lap: Ja:kl (35.), Tököli (80.), illetve Szalai (22.), Simek (56.), Salacz (59.)
  csere: Zavadszky helyett Cseke (62.), Lengyel helyett Jeremejev (70.), Medvid helyett Szekeres (56.), Tiber helyett Király (81.)
  jók: Kovacsevics, Éger, Ja:kl, Rósa, illetve Kövesfalvi, Szalai, Árki

  Dunaferr:
  Kovacsevics - Éger, Salamon, Ja:kl - Popovics, Rósa, Dudás, Zavadszky, Lengyel - Tököli, Nicsenko

  Gázszer:
  Kövesfalvi - Bekő, Szalai, Salacz - Korol, Nagy L., Dvéri, Árki, Medvid - Simek, Tiber

  A 20. percben Zavadszky vezette a labdát a vendégek térfelén, majd 20 méterről lövésre szánta el magát. Először egy védőről lepattant a labda, ám Nicsenko ismételhetett, és 11 méterről a bal alsó sarokba helyezett Kövesfalvi mellett (1-0).

  A 40. percben Szalai vezette fel a labdát a félpályától, a Dunaferr játékosai nem támadták meg a Gázszer védőjét, aki 25 méterről lövésre szánta el magát, és a bal felső sarokba bombázott (1-1).

  A 76. percben Szekeres játszott Tiberhez a dunaújvárosi kapu előtt, Ja:kl becsúszását a játékvezető szabálytalannak ítélte és 11-est adott. A sértett büntetőjét Kovacsevics remek vetődéssel védte a bal sarok előtt. A 78. percben Jeremejev a jobb oldalról élesen középre lőtt, a védők között elsuhanó labda megakadt volna az alsó sarokban, de Kövesfalvi ki tudta ütni, ám az érkező Dudás 5 m-ről a hálóba gurított (2-1).

  Kiegyenlített első félidő után a második játékrészben veszélyesebben és többet támadott a Gázszer, ám a kihagyott büntető után a Dunaferr megszerezte a vezetést, mely később a győzelmet jelentette.

  MTI