magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Újpest FC 4 : 3 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.10, 11:44
    Vác, 1998. szeptember 11., péntek (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

    Vác FC-Zollner - Újpest FC 4-3 (3-1)
    Vác, 5000 néző, V: Piller

    gólszerzők: Lévai (2.), Vojtekovszki (22.), Schwarcz (30.), Füle (61.), illetve Szanyó (14.), Jenei (71.), G. Kopunovics (76.)
    sárga lap: Vojtekovszki (24.), Lévai (71.), Vitelki (80.), illetve Herczeg (35.), Eszenyi (86.)
    csere: Horváth P. helyett V. Kopunovics (64.), Vén helyett Sipeki (68.), Vitelki helyett Boda (84.), illetve Korsós helyett Eszenyi (a szünetben), Herczeg helyett G. Kopunovics (65.)
    jók: Vojtekovszki, Vén, illetve Szanyó, G. Kopunovics

    Vác:
    Halász - Kasza, Nagy T., Nyikos, Lévai - Vojtekovszki, Schwarcz, Vén, Vitelki - Füle, Horváth

    Újpest:
    Bíró - Fehér - Mogyorósi, Tamási - Jenei, Szanyó, Tóth N., Szlezák - Herczeg, Kovács Z., Korsós

    Váci góllal kezdődött a mérkőzés a második percben, Vén a jobbösszekötő helyéről végzett el szabadrúgást, Lévai a késlekedő Bíró kapus mellett a hálóba fejelt (1-0)

    A 14. percben Kovács Zoltán Szanyóhoz továbbított, aki 14 méterről lövésre szánta el magát, s a kapu bal oldalába talált (1-1).

    A 22. percben a jobbösszekötő helyén Mogyorósitól elpattant a labda, Vojtekovszki a kapuig vezette azt, s úgy talált a kapuba, hogy BÍró is beleütött még a labdába (2-1).

    A 30. percben Vén a kaputól 20 m-re előreívelt az 5-ös sarkánál helyezkedő Schwarczhoz, aki senkitől sem zavartatva a túlságosan kint álló Bíró fölött a hosszúsarokba fejelt (3-1).

    Az 55. percben Szanyó a büntetőterület bal oldali vonalától végzett el szabadrúgást, lövése a bal kapufán csattant. A 61. percben az Újpest súlyos védelmi hibája folytán tovább növelte előnyét a hazai csapat. Vitelki Vént indította, aki a kaputól mindössze 4 méterre keresztbe gurított és Füle a vert helyzetben lévő Bíró mellett a hálóba gurított (4-1).

    A 71. percben Szanyó szabadrúgását Halász a mezőnybe öklözte vissza, amire Jenei lecsapott és néhány lépésről a kapuba talált (4-2).

    A 75. percben a csereként beállt Goran Kopunovics 22 méterről csak centiméterekkel lőtt a váci kapu mellé. G. Kopunovicsnak gólt is sikerült lőnie. A 76. percben becselezte magát a váci 16-osra, Halász kapust is becsapva ismét szorossá tette az eredményt (4-3).

    Az elszántan kezdő hazai csapat gyorsan megszerezte a vezető gólt, amire a három csatárral játszó Újpest válaszolni tudott. A folytatásban úgy tűnt, hogy sikerül a Vácnak elhúznia. Az ÚTE azonban szorossá tudta tenni a mérkőzést.

    MTI