magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Kispest-Honvéd FC 0 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.12, 11:26
    Szombathely, 1998. augusztus 29., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 6. fordulójában:

    Haladás-Milos - Kispest-Honvéd FC 0-2 (0-2)
    Szombathely, 5000 néző, V: Szabó Zs.

    gólszerzők: Borgulya (7.), Bánföldi (32.)
    sárga lap: Balassa (17.), Bonchis (42.), illetve Borgulya (4.), Müller (5.)
    piros lap: Tóth M. (89.)
    csere: Sylla helyett Plókai M. (a szünetben), Zugor helyett Tóth P. (a szünetben), Fehér helyett Vidóczi (70.), illetve Szántó helyett Pintér (60.), Borgulya helyett Cseke (70.), Kabát helyett Holló (88.)
    jók: Kovács, illetve Vezér, Plókai A., Bánföldi, Müller

    Haladás-Milos:
    Németh - Varga, Tóth M., Zugor, Balogh - Bonchis, Balassa, Kovács, Fehér - Sylla, Kocsis

    Kispest:
    Vezér - Plókai A., Hungler, Gabala - Dubecz, Bánföldi, Tarlue, Müller, Szántó - Kabát, Borgulya

    Gyors hazai támadásokkal kezdődött a mérkőzés, minden szombathelyi játékos a támadások vezetésére koncentrált, így a védekezésről megfeledkeztek a hazaiak, és ez megbosszulta magát. A 7. percben gyors ellentámadás végén Kabát beadása után Borgulya 8 m-ről fejelhetett a jobb felső sarokba (0-1). A gól után a Haladás valamit visszafogott a lendületéből, megpróbálta megtartani a labdákat, és így közelebb kerülni a vendégcsapat kapujához, de ez nem nagyon sikerült nekik. A 32. percben aztán ismét Németh kapujába került a labda: ekkor Szántó bal oldalról keresztbeívelt átadása után Bánföldi 25 m-ről hatalmas lövést küldött a jobb felső sarokba (0-2). A mezőnyben továbbra is a Haladás birtokolta többet a labdát, de csatárai nem jelentettek veszélyt Vezér kapujára.

    Szünet után a Haladás próbálta a Kispest kapuja előtt tartani a labdát. Mezőnyfölényt harcolt ki, de mert hiányzott a csapatból a karmester, fölénye nem sok eredménnyel járt. A vendégcsapat, a 16-osának előterét biztosan megszállva, megakadályozta a pontatlan hazai támadásokat. A fővárosi csapat ebben a játékrészben már nem nagyon erőltette a támadásvezetést, inkább csak az eredmény tartására törekedett, amely sikerült is neki. A 89. percben a kiugró Borgulyát utolsó emberként szabálytalanul szerelő Tóth Miklóst a játékvezető kiállította.

    Az első félidőben mutatott lendületes, gyors támadójátékával megérdemelten szerezte meg a győzelmet a fővárosi csapat.

    MTI