magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Kispest-Honvéd FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.11.06, 13:39
  Diósgyőr, 1998. augusztus 22. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójában:

  Diósgyőri FC - Kispest-Honvéd FC 0-0

  Diósgyőr, 20 000 néző, V: Cserna
  sárga lap: Földvári (94.), illetve Szántó (15.), Tarlue (33.), Bánföldi (59.), Pintér (67.)
  piros lap: Csertői (83.)
  csere: Turóczi helyett Babos (59.), Buzás helyett Szabados (67.), Kulcsár helyett Domokos (79.), illetve Vezér helyett Rott (46.), Borgulya helyett Csertői (66.), Szántó helyett Sipos (88.)
  jók: Szmiljanics, Kiser, Téger, Kulcsár, illetve Vezér, Rott, Hungler, Gabala

  A diósgyőriek azonnal támadólag léptek fel, egymás után vezették akcióikat Vezér kapuja felé. A 11. percben Buzás húzott el a bal oldalon, beadásáról azonban lekéstek a társak. A 21. percben Kulcsár emelt középre, Kiser 6 m-ről a háló tetejére fejelt. A kispestiek a 30. percben veszélyeztettek először, amikor Gabala szöglet után 5 m-ről a bal alsó sarok mellé továbbított. A vendégek az idő múlásával lehiggadtak, és a diósgyőriek nem találták meg a szoros védekezés ellenszerét. A 45. percben Kulcsár 18 m-es szabadrúgását Vezér a léc alól bravúros mozdulattal tolta szögletre.

  A szünet után ismét diósgyőri támadások következtek. Előbb Kulcsár lövését mentette Rott, majd Buzás bombáját is ártalmatlanná
  tette a kispestiek kapusa. A 64. percben Kulcsár 18 méteres lecsapódó lövését is védte a cserekapus. A 83. percben
  megfogyatkozott a vendégcsapat, Csertői a kezdőkörben megjegyzést tett a játékvezetőre, mire Cserna azonnal a piros lapot mutatta fel a csatárnak.

  A diósgyőriek végigtámadták a találkozót, de nem találták meg a szervezetten és fegyelmezetten védekező kispestiek játékának az ellenszerét. A vendégek szoros védőfalat húztak kapujuk előtt és mivel a Diósgyőr játékából ezúttal hiányzott a tűz és a lendület, be kellett érnie az egy ponttal.

  MTI
   
 2. avatar: ingersheim
  2015.11.20, 22:56
  kép
  ebay.pl