magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Vasas Danubius Hotels 4 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.14, 12:32
  Diósgyőr, 1998. augusztus 8., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 3. fordulójában:

  Diósgyőri FC - Vasas Danubius Hotels 4-2 (2-0)
  Diósgyőr, 14 000 néző, V: Szabó Zs.

  gólszerzők: Buzás (30., 33.), Egressy (60., 83.), illetve Pál (78.), Aranyos (79.)
  sárga lap: Tóth A. (21.)
  csere: Turóczi helyett Babos (62.), Kulcsár helyett Szabados (70.), Búzás helyett Varga E. (85.), illetve Galaschek helyett Maczó (34.), Koltai helyett Sowunmi (54.), Farkasházy helyett Nyerges (86.)
  jók: Buzás, Egressy, Kulcsár, Téger, Kiser, illetve Mónos, Szilveszter

  Diósgyőr:
  Nota - Földvári, Szmiljanics, Kuttor, Kovács - Turóczi, Téger, Kiser, Buzás - Kulcsár, Egressy

  Vasas:
  Végh - Mónos, Geress, Tóth A., Aranyos - Farkasházy, Galaschek, Szilveszter, Zombori - Koltai, Pál

  A diósgyőriek azonnal heves rohamozásba kezdtek. A 6. percben Turóczi 13 méterről lőtt fölé. A 18. percben Buzás 18 méterről veszélyesen lecsapodó lövést eresztett meg, labdája a bal felső sarok fölött zúgott el. A vendégek tompának tűntek. A hazai rohamok a 30. percben értek góllá. Buzás a felezővonaltól egyedül lépett ki, lefutotta a védőket, majd a kimozduló Végh mellett 15 méterről a bal alsó sarokba helyezett (1-0).

  Három perc múlva Egressy csapta be a Vasas védőit, az alapvonaltól középre adott és Buzás három lépésről az üres kapuba passzolt (2-0).

  A második félidőben továbbra is a diósgyőriek rohamoztak. A 60. percben Kulcsár a jobb oldalon lefordult őrzőjéről, középre adott, Egressy pedig 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt (3-0).

  A 78. percben szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, Pál állt a labda mögé és 23 méterről a kapu bal oldalába csavart (3-1).

  Egy perccel később Aranyos kényszerítőzött Sowunmival, a visszakapott labdát pedig a kifutó Nota mellett 8 méterről a kapu közepébe gurította (3-2).

  A 83. percben Egressy a balösszekötő helyén lépett ki a védők közül és nagy vágta után 14 méterről a bal sarokba lőtt (4-2).

  A diósgyőriek végig nagy fölényben futballoztak, minden csapatrészükben felülmúlták ellenfelüket, a látottak alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattak a tompának tűnő angyalföldiek ellen.

  MTI