magyarfutball.hu

III. Kerület FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.16, 14:37
  Budapest, 1998. augusztus 1., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

  III. Kerület FC - Ferencvárosi TC 1-2 (1-1)
  Óbuda, 8000 néző, V: Piller

  gólszerzők: Gáspár (38.), illetve Selimi (25.), Vámosi (71.)
  sárga lap: Bencze (19.), Schultz László (42.), Gáspár (54.), illetve Lendvai (63.)
  piros lap: Varga L. (69.), illetve Jagodics (76.)
  csere: Metzger helyett Gáspár (35.), Bencze helyett Vincze G. (84.), illetve Fülöp helyett Vincze O. (a szünetben), Mátyus helyett Jagodics (a szünetben), Kriston helyett Vámosi (68.)
  jók: Wukovics, Gáspár, illetve Selimi, Schultz Levente, Vincze O.

  III. Kerület FC:
  Lippai - Varga L. - Schultz László, Metzger, Kovács N. - Tordai, Urbányi, Bencze, Kun - Lendvai P., Wukovics

  Ferencvárosi TC:
  Udvarácz - Telek - Mátyus, Szűcs - Kriston, Nyilas, Schultz Levente, Lendvai M., Nagy N. - Fülöp, Selimi

  A 15. percben Nagy N. buktatta Kovácsot a vendégek 16-osa, illetve oldalvonala közötti területen. Bencze szabadrúgását Wukovics 10 m-ről a jobb kapufa mellé perdítette. A 25. percben Nagy N. azóbudai 16-oson belül az alapvonal közelében cselezgetett, a hazai védők arra számítottak, hogy kivezeti a labdát a pályáról. Ehelyett a tétovázó hátvédek között középre pöckölt, Selimi pedig 6 m-ről, kapásból a kapuba lőtt (0-1). A 38. percben Bencze végzett elszögletet, a középre ívelt labdára érkezett a csereként beállt Gáspár, s a rossz irányba mozduló Udvarácz mellett félmagasan a kapu jobb oldalába fejelt (1-1).

  Az 55. percben Vincze O. kapura csavart szögletét Lippai bravúrral ütötte szögletre a léc alól. A 60. percben Kriston Mátyushoz passzolt, aki a 16-os vonaláról centiméterekkel lőtt a kapu fölé. Nem sokkal később Urbányi több védőt is kicselezve tört kapura, Udvarácz jó ütemben kimozdulva a lábáról levette a labdát. A 71. percben Nyilas a jobb oldalon vezette fel a labdát, középre gurított, Vámosi 7 m-ről, kapásból a hálóba lőtt (1-2). Egygólos hátránya birtokában rohamozni kezdett a III. Kerület, ám Udvarácz három remek védésének köszönhetően nem sikerült otthon tartania egyetlen pontot sem.

  Az óbudai együttes nagy gondot fordított védelme megszervezésére, az FTC ugyanakkor magabiztosan támadott, de eközben rengeteg helyzetet kihagyott. A hazai együttes még akkor sem veszítette el tartását, amikor hátrányba került. A második játékrészre Nyilasi Tibor edző két helyen megerősítette támadósorát. Fülöp helyett Vincze O. lett az egyik ék, Vámosit pedig a centerposztra állította be. Ennek eredményeképpen sikerült a második félidő derekán az FTC-nek megszereznie a győztes gólt.