magyarfutball.hu

Sliema Wanderers FC - Diósgyőri FC 2 : 3 10:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Intertoto Kupa, 1. forduló
helyszín : Paola, Hibernians Ground
játékvezető : Kelly Alan (Írország)
nézőszámok:
  1. Magyar csapatok kupamérkőzései: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: fgymat
    2014.12.07, 08:35
    Ez alapján biztos, hogy nem a National Stadiumban volt a meccs:
    Kiser László – aki az első találkozón végig a pályán volt, míg a második összecsapáson sérülés miatt a szünetben lecserélték – a máltai látogatás részleteit is ecsetelte:
    – Budapestről mentünk repülővel és a tengerparton volt a szállásunk, ahol kulturáltak, jók voltak a körülmények. A stadion viszont, ahová körülbelül egy óra alatt jutottunk el, egy hazai NB III-as szintnek felelt meg, úgy éreztük, mintha Kazincbarcikán lennénk, vagy Tiszaújvárosban. A hangulat csendes volt, alig pár százan jöttek ki a mérkőzésre, köztük egy-két Diósgyőr-szurkoló, ugyanis nem volt szervezett út a drukkerek számára. A meccs kiegyenlített volt, tizenkét perccel a vége előtt még a Sliema vezetett 2-1-re, ám Domokos Béla és Kotula Laci találatával fordítani tudtunk. Nem este, hanem napközben kezdtük a visszavágót, nagy melegben, minimum +30 Celsius fokban, amitől szenvedtünk is rendesen. Két emberük megmaradt bennem: Carmel Busuttil, aki 111-szer volt máltai válogatott és akkor már játékosedzőként tevékenykedett, illetve az ugyancsak helyi legendának számító Michael Mifsud, aki 1998-ban még mindössze 17 esztendős volt.
    Mráz kísérlete
    Annak idején beszámolt róla az Észak-Magyarország is, hogy Máltán történt egy „különös” eset.
    – A mérkőzés előtti este egy cseh srác, Pavel Mráz meglátogatta kapusunkat, a felvidéki Julius Notát. A szobatársa voltam Gyuszinak, de nem tudtam, hogy miről beszélnek, amelynek végén Gyuszi tőlem kérdezte, hogy hol van, merre találja Tornyi Barnát, aztán elrohant. Mint kiderült, Mráz megkísérelte megvesztegetni Gyulát, az ügyben még nekem is ki kellett töltenem papírokat. A cseh fiút ezen akciója miatt egy időre el is tiltotta az UEFA.


    http://www.boon.hu/tizenhat-eve-kiserek-tuljutottak-a-maltai-rivalison/2589630
     
  3. avatar: fgymat
    2010.05.23, 12:09
    A műsorújság alapján lehetséges, a Magyar csapatok kupamérkőzései című könyvben a National Stadium van írva. A Sliema Ta'Qali-ba való csapat és a hazai pályája is a National. Vajon miért vitték a meccset egy másik csapat stadionjába (Hibernians FC), amikor a sajátjuk is alkalmas nemzetközi meccsekre?
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
     
  6. avatar: pirospont
    2009.10.13, 12:47
    A Czech player who attempted to bribe a Hungarian opponent has been banned from European matches until 31 December, Uefa's disciplinary committee announced yesterday. Pavel Mraz was playing for Sliema Wanderers of Malta at the time but has since been transferred to Valletta.

    The incident happened when Sliema played the Hungarians, Diosgyori, in the Intertoto Cup last June. Uefa said Mraz attempted to bribe the Hungarian team's goalkeeper - a Slovakian, Julius Nota - before the second leg of their qualifying round match. Diosgyori had won the first leg 2-0 and won the second leg 3-2 in Malta to advance 5-2 on aggregate.

    http://www.independent.co.uk/sport/football-italian-federation-starts-bribe-probe-1076614.html
     
  7. avatar: fgymat
    2009.10.10, 20:43
    Továbbjutott a Diósgyőr, 5-2-es összesítéssel.