magyarfutball.hu

Ilzer-Stadler FC - Siófoki Bányász FC 0 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.03.25, 19:08
  Akasztó, 1998. május 16., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 31. fordulójában:

  Ilzer-Stadler FC - Siófoki Bányász SE 0-0
  Akasztó, 200 néző, V: Márton

  sárga lap: Rosca (73.), illetve Kriston (88.)
  csere: Hleba helyett Kovács (46.), Kertész helyett Hadár (59.), Farkas T. helyett Sallai J. (89.), illetve Kovács helyett Szlobodszkij (63.), Sallai T. helyett Gugu (83.), Szabó Z. helyett Soós (88.)
  jók: Kiri, Korol, Resko, illetve Bimbó, Kriston, Sallai T.

  Stadler:
  Kiri - Kertész - Schultz, Resko, Korol - Rosca, Lázár, Kun - Farkas, Hleba, Károlyi R.

  Siófok:
  Posza - Bimbó - Juhász, Perger, László - Kriston, Kovács, Győri, Sallai - Pest K., Szabó Z.

  A második percben Korol 24 m-ről szabadrúgásból találta el a felső lécet. Farkas Tamás két percre rá ezt kopírozta, annyi változással, hogy Posza a bal felső sarokból ütötte ki a lövést.

  A 31. percben Károlyi R. előtt adódott gólszerzési lehetőség, de centiméterekkel lekéste a beadást. Az első félidő legnagyobb lehetősége a vendég siófokiak előtt adódott a találkozó 33. percében. Az öt és felesen ide-oda pattogott a labda, először Kriston, majd Pest lőhetett volna gólt, de nem tudtak az akasztói kapuba találni. A 38. percben a hátvéd Resko a csatárok gyámoltalanságát megunva, mintegy 22 m-ről eresztett meg egy bombát, Posza azonban vetődve ártalmatlanná tette.

  A második játékrész éppenhogy elkezdődött, Kovács B. előtt adódott helyzet, s a bal alsó sarok mellé gurított. Az 52. percben a hazaiaknál Resko jó ütemű bal oldali beadása után Károlyi R. és Lázár egymást zavarta, ezért odalett a helyzet. A 69. percben Kriston lépett ki a tétovázó akasztói védők között, a kimozduló Kiri mellett is ellőtte a labdát, de az a bal oldali kapufára pattant.

  A hazaiak játszottak mezőnyfölényben, ők birtokolták többet a labdát, de a vendégek gyors kontrái voltak igazán veszélyesek, a siófokiak közelebb álltak a győzelemhez, több helyzetet is elrontottak.

  MTI