magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Vác-Zollner FC 2 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.04.18, 17:58
  Budapest, 1998. május 9., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

  Kispest-Honvéd FC - Vác FC-Zollner 2-1 (1-0)
  Bozsik-stadion, 4000 néző, V: Juhos

  gólszerzők: Borgulya (29.), Urbányi (80.), illetve Vén (51.)
  sárga lap: Lévai (64.)
  piros lap: Plókai (75.)
  csere: Csertői helyett Baranyi (61.), Borgulya helyett Azoitei (68.), Calin helyett Urbányi (68.), illetve Kádár helyett Babos (46.), Sipeki helyett Nyikos (46.), Rob helyett Füle (79.)
  jók: Bárányos, Dubecz, Kovács B., illetve Lévai, Horváth P.

  A kezdést követően mindjárt a Kispest lépett fel támadóan, a váciak beálltak védekezni. A 14. percben egy gyors hazai támadást Bárányos fejezett be gyengén, 7 m-ről, kapuralövés helyett átadást választott, s a vendégvédők hárítottak. Negyedóra elteltével előrébb merészkedtek a vendégek, ügyes adogatás után a 21. percben Rob 17 m-ről alig lőtt fölé. A 29. percben Csertői pontosan emelt a kirobbanó Borgulya elé, aki egyedül vezethette a labdát a váci kapura, kicselezte Halászt, majd 7 m-ről, jobbról az üres kapuba gurított (1-0).

  A Vác taktikát változtatott a szünet után, támadni kezdett a dunaparti csapat, aminek az 51. percben egyenlítés lett az eredménye. Lévai fejelt 8 m-ről a felső kapufára, a hazai védők röviden szabadítottak fel, s Vén 18 m-ről a léc alá lőtt (1-1). Vezér csak beleütni tudott a labdába. A 64. percben Bárányos lövését védte parádésan a váci kapus. A 75. percben emberhátrányba került a Kispest. Babos robbant volna ki a Honvéd védők között, Plókai ebben meggátolta, szabálytalanságáért Juhos piros lapot mutatott fel a hátvédnek. A 80. percben Dubecz ívelt jobbról középre, Urbányi 14 m-ről, fejjel csúsztatta a labdát a jobb alsó sarokba (2-1).

  Közepes színvonalú mérkőzésen, egy pazar gól döntött két hasonló erősségű csapat között, a Honvéd javára.