magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Vasas Danubius Hotels 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.04.18, 18:12
  Diósgyőr, 1998. május 9., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

  Diósgyőri FC - Vasas Danubius Hotels 1-1 (0-0)
  Diósgyőr, 16000 néző, V: Vágner

  gólszerzők: Kulcsár (59.), illetve Kuntics (69.)
  sárga lap: Tóth A. (21.)
  csere: Ternován helyett Varga (49.), Jakab helyett Domokos (79.), Buliga helyett Túróczi (79.), illetve Maczó helyett Kuntics (63.), Pál helyett Nyerges (85.)
  jók: Nota, Kiser, Kulcsár, illetve Juhár, Szilveszter, Hámori

  Az 5. percben a vendégek nagy lehetőséget szalasztottak el. Szilveszter labdájával Hámori lépett ki a védők közül, 15 m-ről lőtt, labdája azonban a baloldali kapufáról a mezőnybe pattant vissza. Két perccel később ismét Hámori veszélyeztetett, 8 m-ről leadott lövését Nota bravúrral mentette. Jó volt az iram, mindkét csapat nyílt sisakkal támadott. A 18. percben Ternován beadását Jakab 5 m-ről fejelte a kapu fölé. A 34. percben Maczó beadását Hámori 15 m-ről fejjel küldte a jobb felső sarok irányába, ám Nota bravúrral szögletre tisztázott. A 39. percben jobboldali diósgyőri szöglet után Kulcsár került abszolút helyzetbe, de kivárt, majd 5 m-ről pontosan Véghet találta telibe.

  A második félidőben angyalföldi lehetőségek maradtak kihasználatlanul, de a hazaiak sem tétlenkedtek, az 58. percben Kiser 18 m-es lövését a felső kapufa mentette. Egy perc múlva a diósgyőriek megszerezték a vezetést. Volár a bal oldalról végzett el bedobást, a labda a kapu előtt egyedül hagyott Kulcsár elé került, aki estében, 8 m-ről, ballal a jobb sarokba helyezett (1-0). A folytatásban a Vasas nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. Ez a 69. percben sikerült is, amikor Pál középen pontos labdával indította a 6 perccel korábban pályára lépett Kunticsot, aki 14 m-ről a kifutó Nota mellett a kapu bal oldalába helyezett (1-1).

  Küzdelmes, változatos és kifejezetten jó iramú találkozót vívtak a csapatok. A látottak alapján a döntetlen megfelel a játék képének.

  MTI