magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Haladás-Milos 0 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.12.26, 14:45
  Budapest, 1998. április 15., szerda (tud.) - Labdarúgó NB I., 26. forduló:

  Zalahús ZTE FC - Haladás-Milos 0-0
  Zalaegerszeg, 12 000 néző, V: Ábrahám

  sárga lap: Arany (31.), illetve Bonchis (43.), Zugor (70.)
  csere: Gaál helyett Németh (46.), Kámán helyett Szabó II. (46.), illetve Negrau helyett Nagy Cs. (63.), Balassa helyett Gabala (65.), Baumgartner helyett Vidóczi (86.)
  jók: Sebők, Vlaszák, Szőke, illetve Varga, Bonchis, Kovács S.

  ZTE:
  Vlaszák - Csóka, Arany, Filó - Szőke, Molnár B., Kovács N., Gaál - Sebők J., Kámán, Casoltan

  Haladás:
  Németh - Varga, Tóth M., Balassa, Zugor - Bonchis, Kovács S., Koller, Balogh - Baumgartner, Negrau

  Az első percekben a vendégek voltak aktívabbak, a szombathelyiek fölényét több szöglet is jelezte. A ZTE lassan tért magához, fokozatosan mezőnyfölénybe kerültek a hazaiak, de lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk a vendégek kapuja előtt.

  A folytatásban rengeteg hiba csúszott a játékba, inkább a küzdelem dominált. A 19. percben Bonchist vágták fel a ZTE 16-osa előtt, a 17 méteres szabadrúgást Balogh lőtte, de Vlaszák bravúrral védett. A 35. percben a ZTE első lehetőségét Csóka elpuskázta, a másik oldalon egy szögletet követően Kovács 12 méteres lövését védte bravúrral Vlaszák.

  Fordulás után nagy lendülettel kezdett a ZTE, a 48. percben Szőke jobb oldali beadását Németh perdítette kapura, de Németh bravúrral hárított. A 71. percben Casoltan 19 méteres szabadrúgása kerülte el a bal felső sarkot. Kovács S. lövését fogta Vlaszák a 75. percben. A hátralévő percekben változatos játék folyt a pályán, de a kapuk keveset kerültek veszélybe.

  Alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzést hozott a szomszédvári rangadó, amelyen a ZTE játszott inkább fölényben, a Haladásnak viszont több helyzete akadt, így a döntetlen igazságosnak mondható.

  MTI