magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Tiszakécske FC 5 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.12.30, 13:24
  Budapest, 1998. március 28. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 23. forduló:

  BVSC-Zugló FC - Tiszakécskei FC 5-1 (2-0)
  Szőnyi út, 1500 néző, V: Hajdó

  gólszerzők: Erős (39.), Rósa (41., 56. mindkettő 11-esből), Kiss (81.) Füzi (87.), illetve Török (54.)
  sárga lap: Bondarenko (32.), Kiss (67.), illetve Balla L. (19.), Tóth (41.), Major (56.)
  piros lap: Major (57.)
  csere: Farkas helyett Bükszegi (29.), Csordás helyett Csillag (66.), Rósa helyett Usvath (84.), illetve Besserman helyett Török (46.), Bánföldi helyett Unyatinszki (46.), Nagy helyett Collins (57.)
  jók: Rósa, Kiss, Erős, illetve Balla, Bujáki

  BVSC:
  Koszta - László - Zováth, Bondarenko - Rósa, Erős, Csiszár, Farkas, Füzi - Csordás, Kiss

  Tiszakécske:
  Tóth - Balla L. - Izsák, Nagy L. - Molnár, Holló, Major, Bánföldi, Bujáki - Besserman, Nedelea

  Alacsony színvonalú mezőnyjátékkal telt el az első negyedóra. A folytatásban átvette az irányítást a hazai csapat. A vendégek csak a védekezéssel törődtek. A 39. percben pontrúgásból megszerezte a vezetést a BVSC. Erős 18 méteres lövése kissé megpattant a védőfalon, s a labda a bal alsó sarokba vágódott (1-0). Két perccel később a kiugró Kiss lábát a 16-oson belül Tóth elhúzta, a megítélt büntetőből Rósa a jobb alsó sarokba talált (2-0).

  A második játékrészt támadóbb szellemben kezdte a Tiszakécske, s ez hamarosan meg is hozta számára a szépítést. Az 53. percben Török a balösszekötő helyéről, 10 méterről a hosszú sarokba bombázott (2-1). A következő hazai támadás újabb büntetőt eredményezett. Kisst lökte meg Major a 16-oson belül, a játékvezető - kicsit szigorúan - a 11-es pontra mutatott. Rósa ismét eredményes ítéletvégrehajtónak bizonyult (3-1). Egy perc múlva megfogyatkozott a vendégcsapat: Major megkapta a második sárga lapját is. A találkozó további részében nagy mezőnyfölényben játszottak a hazaiak és a 81. percben növelni tudták előnyüket. Erős átadását követően Kiss két méterről, szinte az alapvonalról pörgetett a vendégek kapujába (4-1). A 87. percben Füzi lépett ki egyedül a vendégvédők között, s középről a bal alsó sarokba csavarta a labdát (5-1).

  A BVSC jól használta ki emberelőnyét, s biztosan győzött a közepes színvonalú mérkőzésen a támadójátékban gyengén teljesítő tiszakécskeiek ellen.