magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Vác-Zollner FC 1 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.02, 17:57
    Budapest, 1998. március 14., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 20. forduló:

    Vasas Danubius Hotels - Vác-Zollner FC 1-2 (0-2)
    Fáy u., 1500 néző, V: Hajdó

    gólszerzők: Váczi (60.), illetve Vojtekovszki (4.), Füle (37.)
    sárga lap: Váczi (30.), Zombori (49.), Juhár (55.), Maczó (69.), illetve Lévai (42.), Nyikos (67.)
    csere: Zombori helyett Maczó (55.), Kuntics helyett Koltai (77.), illetve Vén helyette Sipeki (53.), Nyikos helyett Boda (75.) Füle helyett Rob (81.)
    jók: Aranyos, Váczi, illetve Strasser, Vojtekovszki, Füle

    Vasas Danubius Hotels:
    Végh - Mónos, Gricajuk, Juhár, Aranyos - Szilveszter, Galaschek, Váczi, Zombori - Kuntics, Pál

    Vác-Zollner FC:
    Hámori - Strasser - Lévai, Kasza - Vojtekovszki, Schwarcz, Vén, Nyikos, Babos - Füle, Horváth P.

    Már a 4. percben vezetést szerzett a Vác. A tizenhatos előtt Vojtekovszkihoz pattant a labda, s a középpályás nagy erővel Végh kapujának jobb felső sarkába lőtt (0-1). Egy perc múlva egyenlíthetett volna a Vasas, de Pál 12 m-ről a kapu mellé gurított. A 12. percben újra Pál előtt adódott gólhelyzet, de az angyalföldi csatár a Váczitól kapott labdát a felső kapufára rúgta. A 27. percben jobbról ívelt be szögletet a hazai csapat, a labda keresztbe szállt, Galaschek pedig a váci kapu mellé lőtt. A 37. percben egy ellentámadásból növelte előnyét a Vác. Füle ugrott ki a hazai védők közül s jobbról a jobb alsó sarokba gurított (0-2).

    A második félidő 15. percében szépített a Vasas. Váczi végzett el szabadrúgást 22 m-ről, középről. A hazaiak középpályása Hámori kapujának bal felső sarkába csavart (1-2). Támadólag lépett fel a gól után az angyalföldi csapat. Szilveszter 10 m-es lövése a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. Később Pál lépett ki, már csak Hámorival állt szemben, a kapus azonban védett, a kipattanó labdát Váczi centiméterekkel lőtte mellé. Továbbra is mezőnyfölényben játszott a Vasas. Az utolsó percben Juhár közeli kísérletét tolta szögletre Hámori, majd Pál lövését hárította a vendégkapus.

    A második félidőben nyújtott teljesítményével a Vasas egy pontra rászolgált volna, a vendégcsapat azonban az első félidőben mutatott játékát követően a második 45 percben hatásosan védekezett, minek köszönhetően mindhárom bajnoki pontot elvitte a Fáy utcából.