magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Tiszakécske FC 4 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: lattila2
  2017.11.19, 09:52
  Epizódszerepben a Kécske
  DIÓSGYŐR- TISZAKÉCSKE 4-0 (2-0)
  Miskolc, 12 000 néző. Vezette: Vágner (Ring, Tompos).
  Diósgyőr: Rácz - Földvári, Téger, Farkas A., Kovács, Varga, Kiser (Túróczi a 74.), Búzás (Buliga a 78.), Kákóczki, Kulcsár, Jakab (Kotula a 73.). Edző: Tornyi Barnabás.
  Tiszakécske: Tóth J. - Bujáki, Izsák, Barna, Thaly, Burzi (Bánföldi a szünetben), Nagy
  L., Major, Szántó, Maczkó, Holló. Edző: Szurgent Lajos.
  Sárga lap: Búzás a 41, Földvári a 84., illetve Burzi a 25., Holló a 38., Thaly a 88. percben.
  A diósgyőriek nagy lendülettel kezdtek, kapuja elé szorították ellenfelüket. A Tiszakécske csak ritkán jött át a félpályán. A 22. percben nagy helyzet maradt kihasználatlanul: Búzás szabadrúgásból ívelt a kapu elé, Jakab azonban 3 méterről a jobb kapufára fejelt.
  A 23. percben Kulcsár 18 m-ről végzett el szabadrúgást, és középről pazar mozdulattal a jobb felső sarokba csavarta a labdát, 1-0.
  A vendégek egyetlen valamirevaló helyzetet alakítottak ki Rácz kapuja előtt a 31. percben, azonban a teljesen egyedül kilépő Burzi 12 m-ről a jobb alsó sarok mellé helyezett.
  A 44. percben Kulcsár tört be a 16-oson belülre, amikor Burzi felvágta. A megítélt 11- esből Búzás laposan a jobb alsó sarokba lőtt, 2-0.
  Az 58. percben Búzás ügyes emeléssel hozta helyzetbe Kulcsárt, aki egymás után fektette el a védőket, majd 10 m-ről nagy erővel a kapu jobb oldalánál bombázott a léc alá, 3-0.
  Egyoldalú volt a mérkőzés, az történt a pályán, amit a hazaiak akartak. A Tiszakécske erejéből szórványos akciók vezetésére sem nagyon futotta, szinte állandóan a vendégek térfelén pattogott a labda.
  A 80. percben Túróczi bal oldali szögletét Tóth kapus elnézte, aláfutott a labdának, amelyet Farkas A. 5 méterről zavartalanul fejelhetett a jobb sarokba, 4-0.
  A két együttes nem volt azonos súlycsoportban ezen a napon. A Diósgyőr mindenben felülmúlta ellenfelét és nyomasztó fölényben játszott. A vendégek ezúttal csak epizódszerephez jutottak.
  Kitűnt: Kulcsár, Búzás, Kákóczki, Kovács, illetve Szántó.
  Tornyi Barnabás: - A mérkőzésen végig az történt, amit mi akartunk, és a gólok is a legmegfelelőbb pillanatban érkeztek. Örülök, hogy a szurkolók jól szórakoztak.
  Szurgent Lajos: - A hazai játékosok jobbak, harcosabbak voltak. Nálunk öt meghatározó ember hiányzott, és ezt nem tudtuk elviselni.

  Forrás: Petőfi Népe, 1998-03-09