magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Diósgyőri FC 0 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.01.10, 12:19
  1997. november 22., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 17. forduló:

  Videoton FCF - Diósgyőri FC 0-1 (0-0)
  Székesfehérvár, 3000 néző, V: Kiss G.

  gólszerző: Kiser (82.)
  sárga lap: Horváth A. (25.), Tóth A. (34.), illetve Kovács (41.), Kákóczi (57.)
  csere: Takács helyett Waltner (62.), Waltner helyett Pálfi (88.), Horváth A. helyett Miklós (74.), illetve Nagy helyett Volár (75.), Farkas helyett Turóczi (75.), Kulcsár helyett Buzás (80.)
  jók: Bíró, Urbonas, Tóth, illetve Rácz, Kiser, Téger, Buliga

  Kezdőcsapatok:

  Videoton:
  Bíró - Dulic, Urbonas, Schindler - Tóth A., Horváth A., Dvéri, Róth - Takács, Vancsa, Korsós

  Diósgyőr:
  Rácz - Varga, Téger, Nagy S., Kovács - Farkas, Kiser, Buliga, Kákóczi - Domokos, Kulcsár

  Ígéretéhez híven határozott támadójátékkal kezdett a Videoton, egymás után vezették támadásaikat Takácsék, a 3. percben azonban Korsós óriási helyzetben nem érte el a kapu torkában Takács beadását. A 8. percben viszont a hazai szurkolók maradtak csendben, mert Varga faképnél hagyta a hazai védőket, 12 m-ről lőtt, Bíró bravúrral mentett. Az oldalra pattant labdát Kulcsár vágta rá 10 m-ről, Bíró ezúttal szögletre mentett. Kiegyenlített volt a játék, mind a két kapu felváltva került veszélybe. A 22. percben Takács jobboldali beadása után Vancsa jó cselekkel játszotta magát tisztára, 12 m-ről kapura lőtt, Rácz azonban bravúrral mentett. A 31. percben Takács az addigi legnagyobb helyzetet hagyta ki, a kaputól 8 m-re lyukat rúgott... A 38. percben Kákóczi bal oldalról belőtt labdáját a kapu torkából Dulic vágta ki a vendégcsatárok elől.

  Szünet után is a Videoton volt az aktívabb, de a legkitűnőbb helyzeteket is sorozatban kihagyták a hazai csatárok és ezt követően egyre bátrabban kezdett támadni a vendégegyüttes. A 66. percben Kákóczi baloldali beadását Kulcsár elől óriási helyzetben, az utolsó pillantban mentette Tóth A. A 72. percben a hazai közönség már gólt kiáltott. Vancsa az alapvonalról remekül gurított vissza, de Korsós 10 m-ről lyukat rúgott... A 82. percben dőlt el a találkozó sorsa. Domokos baloldali beadására Kiser remekül érkezett, és 22 m-ről futtából óriási erővel bombázott a kapu jobb oldalába (0-1).

  Változatos, küzdelmes, közepes iramú és színvonalú mérkőzésen a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének. Végül is egy jól eltalált lövés döntötte el a találkozó sorsát.

  MTI