magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 4 : 3 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.27, 16:03
    1997. szeptember 27. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 11. forduló:

    DVSC-Epona - Zalahús-ZTE 4-3 (2-1)
    Debrecen, 7000 néző, V: Hanyecz

    gólszerzők: Ulveczki (21.), Djurisic (42.), Dombi (66.), Djurisic (75 - 11-esből), illetve Sebők J.(40.)., Casoltan (61.), Németh T. (79.)
    sárga lap: Arany (26.), Djurisic (45.), Szabó J. (57.), Sándor Cs. (73.), Pető (77.), illetve Gaál (15.), Szabó I. Zs. (18.), Szabó II. Zs. (26.)
    csere: Arany helyett Sándor Cs. (50.), Ilea helyett Bodnár (68.), Djurisic helyett Sira (88.), illetve Szabó I. Zs. helyett Nagy A. (57.)
    jók: Gojan, Szabó J., Dombi (a mezőny legjobbja), Djurisic, illetve Németh T., Sebők J.

    DVSC-Epona:
    Kövesfalvi - Gojan - Pető, Szabó J., Szatmári - Dombi, Arany, Böőr, Ulveczki - Djurisic, Ilea

    Zalahús-ZTE:
    Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I. Zs., Molnár B., Filó - Szőke, Szabó II. Zs., Gaál, Németh T. - Sebők J., Casoltan

    A 12. percben Szatmári bal oldali beadását Ilea 8 m-ről fejelte kapura, ám Vlaszák védett. A 21. pecben Arany indította Dombit a jobb szélen, aki lefutott az alapvonalig, beadott, Ulveczki pedig közvetlen közeről befejelte a labdát (1-0). A 40. percben Sebők J. csípett el egy röviden hazafejelt labdát, kicselezte a kifutó Kövesfalvit, majd a hálóba emelt (1-1). Két perccel később Németh T. rúgta fel Dombit a zalaegerszegi büntetőterület jobb oldalán, Hanyecz pedig 11-est ítélt. A büntetőt Djurisic helyezte a kapu jobb oldalába (2-1). A 45. percben Molnár lökte fel Böőrt hátulról a tizenhatoson belül, de a játékvezető ezúttal nem látott szabálytalanságot.

    Az 52. percben egy szabadrúgás után Gaál gurított vissza Sebőknek, akinek erős, középre tartó lövését Kövesfalvi szépen védte. A 61. percben Szabó II. Zs. indította Szőkét, aki a tizenhatos jobb sarkáról lőtt. A labda Kövesfalviról középre pattant, Casoltan pedig érkezett és 7 m-ről a hálóba gurított (2-2). Öt perccel később Dombi szerzett labdát a zalai térfél közepén, kicselezett két védőt, majd 10 m-ről a jobb sarokba gurított (3-2). A 75. percben Djurisic harcolt a tizenhatoson belül Filóval, ütköztek, majd a zalaegerszegi védő kézzel ért a labdához. Tizenegyes A büntetőt Djurisic higgadtan lőtte a bal sarokba (4-2). A 79. percben Szőke jobb oldali beadását Casoltan fejelte közelről kapura, Kövesfalvi csak kiütni tudta a labdát, amelyet Németh T. közelről a léc alá lőtt (4-3).

    Izgalmas, változatos mérkőzésen a második félideji játék alapján talán igazságosabb lett volna a döntetlen, de a szerencsésebb Debrecen végül otthon tartotta a 3 pontot.

    MTI