magyarfutball.hu

Gázszer FC-Agárd - MTK FC 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.22, 19:09
  1997. szeptember 20. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 9. forduló:

  Gázszer FC - MTK FC 1-1 (0-1)
  Székesfehérvár, 3500 néző, V: Vágner

  gólszerző: Tieber (70. - 11-esből), illetve Halmai (7.)
  sárga lap: Földes (38.), illetve Lőrincz E. (57.), Molnár (72.)
  cserék: Vincze helyett Puskás (a szünetben), Földes helyett Vajda (a szünetben), Nagy helyett Salacz Z. (77.), illetve Orosz helyett Preisinger (a szünetben), Kenesei helyett Csertői (60.), Madar helyett Talapa (84.)
  jók: Matus, Bekő, Szalai, Tieber, illetve Babos, Halmai, Kuttor

  Gázszer:
  Matus - Lőrincz A., Szalai, Salacz J. - Toldi, Vincze, Nagy, Bekő, Medvid - Földes, Tieber

  MTK:
  Babos - Kuttor, Lőrincz E., Molnár - Zimmermann, Madar Cs., Halmai, Illés, Egressy - Kenesei, Orosz

  Az első perctől kezdve a bajnok MTK kezdeményezett többet. A 7. percben már meg is szerezte a vezetést: szögletrúgás után Halmai 10 m-ről fejelt a bal alsó sarokba (0-1).

  A gól után némileg "felébredt" a Gázszer, a hazaiak is szerveztek néhány támadást, és egyenlíthettek is volna. Ám a 12. percben Tieber beadását gólhelyzetben, a kapu torkában nem érte el Földes. A 20. perctől ismét az MTK kezdeményezett többet, a 23. percben Madar 18 m-ről a bal oldali kapufát találta telibe. Egy perc múlva Illés a bal oldalon egyedül vezethette kapura a labdát, de óriási helyzetben a kivetődő Matusba lőtt. A 28. percben ismét egyenlíthettek volna a hazaiak: Bekő 18 m-es lövését Babos csak kiütni tudta, Földes azonban óriási helyzetben a kivetődő kapusba lőtt.

  A hazaiak edzője, Hartyányi Gábor alaposan felrázta csapatát a cserékkel és szünet után egy teljesen más mentalitású Gázszer lépett pályára. Lényegesen többet támadott ekkor a hazai együttes, és próbálkozását siker koronázta. A 70. percben Egressy felvágta Toldit a 16-oson belül, Vágner 11-est ítélt, amelyet Tieber biztosan lőtt a kapu bal oldalába (1-1). A folytatásban nagy erőfeszítéseket tett az újabb gól megszerzésére mindkét csapat, voltak is lehetőségeik, de egyik csapat sem tudott már kapuba találni.

  Az első félidőben az MTK, szünet után a Gázszer játszott jobban. A lelkes, harcosan küzdő újoncegyüttes összességében megérdemelten rabolt pontot a bajnokcsapattól.

  MTI