magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Ecker-Stadler FC 4 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.28, 13:46
    Zalaegerszeg, 1997. szeptember 13., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 8. forduló:

    Zalahús-ZTE FC - Ecker-Stadler FC 4-0 (2-0)
    Zalaegerszeg, 6000 néző, V: Bede

    gólszerzők: Casoltan (6.), Szabó II. (12.), Németh (67.), Kálmán (90.)
    sárga lap: Szőke (40.), Kocsárdi (65), Molnár (75.), illetve Reskó (3.), Jeremejev (36.)
    cserék: Szabó II. helyett Kálmán (70.), Casoltan helyett Molnár A. (79.), Szőke helyett Varga T. (80.), illetve Hadár helyett Farkas (46.), Borgulya helyett Nagy S. (55.), Korol helyett Varga E. (72.)
    jók: Szabó I., Casoltan, Gaál, illetve Kiri

    Kezdőcsapatok:

    Zalahús-ZTE FC:
    Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I., Filó - Szőke, Gaál, Molnár B., Szabó II., Német - Sebők, Casoltan

    Ecker-Stadler FC:
    Kiri - Reskó, Korol, Demkovics - Schultz, Jeremejev, Molnár, Kovács Hleba - Borgulya, Hadár

    A második percben Jeremejev 23 méteres szabadrúgása a bal kapufán csattant. A 6. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, Casoltan lépett ki a hátráló vendég védők közül, és 8 méterről a hosszú sarokba lőtt (1-0). A 10. percben Szőke kapott remek labdát, ám 11 m-ről a kifutó Kiribe lőtt. A 12. percben Kocsárdi húzott el a jobb oldalon, beadását Szabó II. az ötösről spárgázta a bal sarokba (2-0). A két hazai gólt követően kitámadott a Stadler. A 17. percben Hadár labdája megpattant és alig szállt a bal kapufa mellé. A 20. percben Casoltantól Sebők kapott remek indítást, ám a ZTE csatára Kiri mellett az üres kapu mellé gurított. A Stadler támadott többet, de a ZTE előtt nyíltak lehetőségek, melyeket a hazaiak rendre elszórakoztak. A 28. percben Gaál 20 m-es lövéséset védte bravúrral Kiri, aztán a félidő hajrájában leült a találkozó, eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek. A 44. percben növelhette volna a hazai csapat előnyét, de Szőke ajtó-ablak helyzetből 7 méterről fölé "durrantott".

    Fordulás után széllel szemben is a ZTE játszott fölényben. A 47. percben Szabó II. 7 m-ről találta telibe Kirit. A ZTE sorra hagyta ki helyzeteit és félő volt, hogy ez megbosszulja magát, de a széltől támogatott vendégek alig jutottak el a hazaiak kapujáig. A 60. percben Filótól Jeremejev elvette a labdát, egyedül tört kapura, de Szabó I. becsúszva szerelte. A 65. percben szintén a Stadler játékosa, Jeremejev célozta meg Vlaszák kapuját, de a hazaiak "portása" bravúrral hárított. A másik oldalon a 67. percben Molnár B. indította Némethet, aki elhúzta Kiri mellett a labdát és 5 m-ről az üres kapuba emelt (3-0). A folytatásban is a ZTE irányította a játékot, előbb Sebők, majd nem sokkal később Kámán hibázott ordító helyzetben. Aztán a ZTE cserecsatára a 90. percben kicselezte a Stadler védelmét és 5 m-ről a kifutó vendégkapus fölött a kapu közepébe emelt (4-0).

    A ZTE gyorsan megszerezte a vezetést, és ettől kezdve a vendégcsapat kénytelen volt kitámadni. A vendégek lassú védelmét a hazaiak csatárai lefutották és az egerszegiek akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna, ha egy kicsit is jobban koncentrálnak a Stadler kapuja előtt.