magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Ecker-Stadler FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.06.20, 20:07
  1997. augusztus 13., szerda (tud) - A labdarúgó NB I. 2. fordulójában elmaradt mérkőzést játszottak le szerdán:

  DVSC-Epona - Ecker-Stadler FC 1-1 (0-0)
  Debrecen, 5500 néző, V: Kiss B.
  gólszerzők: Ilea (85.), illetve Kovács (84.) sárga lap: Djurisics (34.), Dombi (86.) illetve Holló (13.)
  csere: Pető helyett Szatmári (46.), Sira helyett Benczik (46.), Madar T. helyett Ulveczki (69.), illetve Hleba helyett Farkas (52.), Borgulya helyett Murai (68.), Schulcz helyett Demkovics (78.)
  jók: Sándor Cs, Benczik, illetve Jeremejev, Borgulya

  DVSC-Epona:
  Téglási - Bodnár, Gojan, Pető - Dombi, Böőr, Sándor Cs, Madar T - Sira, Djurisics, Ilea

  Ecker-Stadler FC:
  Kiri - Korol - Kovács, Reskó, Molnár - Schulcz, Jeremejev, Kertész - Holló, Borgulya, Hleba


  A 24. percben Borgulya futtatta Hollót, aki egyedül vezette Téglásira a labdát, majd 10 méterről lőtt, a kapus bravúrral hárított. Két perccel később újra Borgulya vehette át a labdát a hazai tizenhatos jobb oldalánál, majd fél fordulattal lőtt, a labda elakadt a védőkben.
  A 40. percben Reskó hibájából Djurisics törhetett be a Stadler tizenhatosának bal oldalán, Kovács akasztotta, Kiss B. játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Pető erőtlenül a bal sarokra lőtte, Kiri szögletre mentett.
  A félidő utolsó percében jobboldali hazai szöglet után Gojan elvetődve kapásból lőtt, labdája nem sokkal ment fölé.

  Az 52. percben Jeremejev indította a bal szélen Hlebát, aki az ötös sarkáig rohant a labdával, de a lövés pillanatában Bodnár nagyszerű ütemben szerelte. A szögletet Jeremejev adta középre, Borgulya kapásból kevéssel lőtt a bal sarok mellé.
  A 65. percben Sándor Cs. indította középen Djurisicsot, ő a tizenhatos vonalán csinált egy cselt, majd centikkel a jobb alsó sarok mellé lőtt.
  A 84. percben Molnár ment el a bal oldalon, átlőtte a labdát a hosszú oldalra, Téglási csak beleütni tudott, az érkező Kovács pedig közvetlen közelről bepasszolta a labdát. (0-1) A következő percben baloldali hazai szöglet után Gojan fejelt középre, Ilea pedig néhány lépésről a jobb sarokba bólintott. (1-1)

  A nagy melegben igazán csak az utolsó percekben láthatott futballt a közönség. A Stadler ügyesen őrizte a döntetlent, a Debrecenben pedig nem volt elég erő a győzelem kicsikarásához. A játék egésze alapján mindenképpen megérdemelt az akasztóiak pontszerzése.

  MTI