magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Videoton FC Fehérvár 2 : 2 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 11:18
    1996. október 27., vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I., 12. forduló:

    DVSC-Epona - Videoton FC Fehérvár 2-2 (1-1)

    Debrecen, 7000 néző, V: Juhos
    gólszerzők: Ilea (14.), Sándor T. (73.), illetve Lőrincz (45.), Donát (84.)
    sárga lap: Sándor Cs. (16.), illetve Tóth A. (18.), Schindler (38.), Donát (79.), Dulic (82.)
    cserék: Pető Z. helyett Bernáth (76.), Bagoly helyett Madar T. (60.), illetve Árgyelán helyett Takács (76.), Dvéri helyett Donát (70.), Korsós helyett Tóth N. (70.)
    jók: Sándor Cs., Böőr, Sándor T., illetve Dulic, Vancsa

    DVSC-Epona:
    Horváth D. - Gojan - Vadicska, Pető Z. - Dombi, Sándor Cs., Madar Cs. - Sándor T., Böőr - Bagoly, Ilea

    Videoton FCF:
    Kujundzsics - Dulic - Lőrincz, Schindler - Pető T., Tóth, Bekő - Árgyelán, Vancsa - Dvéri, Korsós


    A 14. percben Madar Cs. indításával Böőr lépett ki, egy csel után balról középre gurított, az érkező Ilea pedig négy méterről a hálóba továbbított (1-0). A 27. percben Dombi lódult meg, becselezte magát a 16-oson belülre, majd nyolc méterről keresztbe előtte a labdát a kapu előtt. Tíz perccel később Vadicska átadásával Dombi lépett ki a jobb szélen, az alapvonalról belőtte a labdát, Kujundzsics kivetődve hárított. A 39. percben Gojan beadását Bagoly fejelte centiméterekkel a jobb sarok mellé. A félidő utolsó percében Korsós szögletére Lőrincz érkezett jól, s néhány lépésről a hálóba sodorta a labdát (1-1).

    Az 51. percben Árgyelán tiszta helyzetben lőhetett, labdája alig kerülte el Horváth D. kapuját. Negyedórával később Vadicska kényszerítőzött Sándor Csabával, akinek középre adását Kujundzsics szedte fel Ilea elől. A 73. percben Madar T. ívelte a kapunak háttal álló Sándor Tamásnak a labdát, aki a rosszul kimozduló vendégkapus fölött fejelt a hálóba (2-1). Hat perccel a befejezés előtt Tóth A. vezette fel a labdát, majd Vancsa elé passzolt. A középpályás lövését még védte Horváth D., de a kipattanót Donát a bal sarokba rúgta (2-2).

    Dunai Antal vezetőedző, az újdonsült hajdúsági szakvezető első hazai mérkőzése nem úgy indult, hogy a vendéglátó csapat erejéből csak döntetlenre futja. Hamar vezetést szerzett a DVSC, ám a félidő végén egy figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy a fehérváriak egyenlítsenek. A második játékrészben végig mezőnyfölényben futballozott a hazai gárda, amely Sándor T. találatával újra előnyhöz is jutott, de ezt követően nem tudta fokozni a nyomást. A fegyelmezetten romboló Videoton egy klasszikus kontratámadás után újra egyenlített, s a mérkőzés összképe alapján megérdemelten szerzett egy pontot Debrecenben.

    MTI