magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Debreceni VSC-Epona 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.25, 12:21
    1995. szeptember 30. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 9. forduló:

    Kispest-Honvéd FC - DVSC-Epona 0-0
    Bozsik-stadion, 3000 néző, V: Kiss G.
    sárga lap: Warzycha (27. p.), Hahn (44.), illetve Vadicska (73.), Medvid (82.)
    jók: Hahn, Piroska, illetve Dombi, Gojan, Medvid

    Kispest-Honvéd:
    Vezér - Bánfi - Hahn, Mátyus - Urbányi, Pisont (Bárányos - a szünetben), Warzycha, Kovács B., Cseke (Duró, 71.), Piroska - Ghinda (Jovanovic, 56.)

    DVSC-Epona:
    Horváth B. - B. Szabó, Gojan, Szathmári - Dombi, Vadicska, Arany, Sándor T., Madar (Kovács N., 90.), Medvid (Nagykaposi, 88.) - Ilea

    Nem túlzottan akartak játékba lendülni a csapatok, igaz, a 4. percben már akadt egy gólszerzési lehetőség: Kovács B. futott kapura, s 18 m-ről a jobb sarok mellé lőtt. A 23. percben veszélyeztettek először a vendégek, Dombi adott be jobbról, Madar pedig a kapu jobb oldala mellé gurított. A debreceniek játéka talán szervezettebb volt a Kispesténél, a hajdúsági játékosok többet birtokolták a labdát. A vidékiek ügyesen adogattak, általában sikerült egymásnak passzolniuk. A budapestieknek viszont ez sokszor gondot okozott. Ahogy teltek a percek, egyre inkább mezőnyfölénybe került a DVSC, a Kispest zavartan játszott, így tulajdonképpen örülhet, hogy kapott gól nélkül kihúzta az első játékrészt.

    A második félidőre is elszántan jött ki a DVSC, ám egy idő után többségben kispesti akciók futottak végig a pályán. A vidékiek néha ugyan kétségbeesetten, de mindig menteni tudtak. Ebben az időszakban sokszor előfordult, hogy a hazaiak távolról tüzeltek, ezek a próbálkozások azonban nem késztették sok munkára Horváthot. A másik oldalon védő Vezérnek sem kellett sokat mozognia, a debreceniek jóval kevesebbszer támadtak, mint az első játékrészben. A 66. percben a kispestieknél csereként beállt Bárányos lőtt 14 m-ről, jóval a kapu fölé. Nem véletlenül elégedetlenkedtek a szurkolók, ugyanis a találkozó ezen szakaszában szinte nem is adódtak gólhelyzetek a játékosok előtt. A 87. percben a piros-feketék idegenlégiósa Jovanovic Piroska beadása után a kapu fölé fejelt.

    Az első félidőben a DVSC nyújtott jobb teljesítményt, de a második játékrészre leengedtek a vendégek játékosai. A gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.