magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Parmalat FC 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.18, 11:35
    1995. szeptember 10. vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I., 6. forduló:

    DVSC-Epona - Parmalat FC 2-1 (2-0)

    Debrecen, 8000 néző, V: Varga S.
    gólszerzők: Arany (10.), Sándor T. (45.), illetve Tóth N. (51.)
    sárga lap: Pető (32.), B. Szabó (79.), illetve Kereszturi (13.), Dubecz (41.), Pálfi (87.)
    jók: Arany, Sándor T., Dombi, illetve Disztl P., Rósa, Tóth N.

    DVSC-Epona:
    Horváth B. - B. Szabó, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi, Vadicska, Madar (Medvid 75.), Ilea - Sándor T., Arany

    Parmalat FC:
    Disztl P. - Lőrincz, Kereszturi, László - Dubecz (Dvéri 70.), Zimmermann, Monye, Rósa, Bekő - Horváth F. (Pálfi 62.), Tóth N.


    A debreceniek nem rontottak az ellenfélnek, bár már az első percben vezetést szerezhettek volna. Sándor T. 20 m-es lövését védte üggyel-bajjal Disztl Péter. Változatos volt a játék, s a 10. percben megzörrent a háló. Vadicska szerzett labdát a felezővonal tájékán, jól ugratta ki Dombit. A villámgyors jobbszélső kapura húzott, lövés helyett tovább passzolt Aranynak, aki az ötös sarkáról ,,kilőtte,, a hosszú sarkot (1-0). A gól után fölénybe kerültek a hazaiak, több ígéretes akciót vezettek. Ennek ellenére csak közvetlenül a félidő vége előtt tudták növelni előnyüket: Madar szögletéből Sándor T. fejelt a jobb felső sarokba (2-0).

    Szünet után bátran kitámadott a Parmalat, hamar sikerült szépítenie. Az 51. percben Tóth N. ,,befűzte,, az egész debreceni védelmet, a cselsorozatra góllal tette rá a koronát: 10 m-ről védhetetlenül lőtt a kapuba (2-1). A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért a fáradtan mozgó piros-fehérek ellen. Dvéri nagy lövése a felső kapufát érintve hagyta el a pályát, majd a 80. percben óriási lehetőséghez jutott a Parmalat: B. Szabó szabálytalankodott a 16-oson belül Rósával szemben. Varga S. játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Tóth N. a kapufára vágta, a visszapattanó labda Horváth Béláról került az alapvonalon túlra.

    A DVSC-Epona az első játékrészben több helyzetet dolgozott ki, megnyugtató előnyt szerzett. Sándor Tamásék túlságosan is megnyugodtak, s ez csaknem megbosszulta magát. Az egyébként jól játszó Tóth Norbert pontot menthetett volna csapata számára, ha nem hibázza el a 11-est. A jó iramú, közepes színvonalú találkozón a Debrecen megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

    MTI