magyarfutball.hu

Vasas SC - Debreceni Vasutas SC 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 15:39
    Az MTI Sirinbekovnak is ad lapot.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 15:37
    1994. április 9. szombat (MTI)

    Vasas SC - Debreceni VSC 1:0 (1:0)

    Fáy u., 5000 néző, V: Stamler
    gólszerző: Szenes (7. p.)
    sárga lap: Sirinbekov (47. p.)
    jók: Vincze, Herczegh, illetve Sándor T.

    Vasas SC:
    Sáfár - Mónos, Juhár, Maczó, Pecha - Vincze, Herczegh, Sirinbekov, Szenes - Földes (Gricajuk 61. p.), Claude (Zvara 71.)

    Debreceni VSC:
    Horváth - Balogh, Gojan, Sándor Cs., Fazekas - Dombi, Sándor T., Buliga (Gracsov 67. p.), Madar - Toderas (Tóth A. 76.), Nagy Cs.

    A ragyogó őszi szereplése után középcsapattá szürkült Debrecen és a kiesés ellen küzdő Vasas találkozott a Fáy utcában. A vendégeknél az volt a kérdés, hogy véget vetnek-e tavaszi gyengélkedésüknek, hiszen ebben az évben még nem nyertek bajnoki mérkőzést. Az angyalföldieknek viszont minden pont fontos az NB II., illetve az osztályozó elkerüléséhez.

    Bemelegítésként Pecha lőtt mellé, majd Sirinbekov ollózott háttal a kapunak, s bár ez nem jelentett különösebb veszélyt Horváth kapujára, de szép mozdulat volt. Aztán a 7. percben vezetést szerzett a Vasas: Szenes 18 m-ről még igazított egyet a labdán, aztán laposan a bal sarokba lőtt (1:0). A gól után is támadásban maradt a hazai együttes. A 17. percben Claude beadását Földes szépen lekezelte, de 12 m-ről leadott lapos lövését a debreceni kapus szögletre tenyerelte. A 23. percben Vincze buktatásáért szabadrugáshoz jutott a Vasas. Pecha állt a labda mögé, s 18 m-ről a két kapufa találkozását találta el. Horváthnak szerencséje volt, mert mozdulni sem tudott a lövésre. Továbbra is támadásban maradtak az angyalföldiek, ám játékukba egyre több hiba csúszott. A másik oldalon azonban senki sem tudta ezeket kihasználni, csak Dombi felfutásai jelentettek némi veszélyt.

    A második félidőben tíz percnyi csapkodó játék után növelhette volna előnyét a Vasas. Földes kicselezte védőjét a büntetőterületen belül, aztán 8 m-ről óriási helyzetben mellé lőtt. Az első játékrészben szinte elképzelés nélkül játszó Debrecen fordulás után feljavult, a széleken veszélyes támadásokat vezetett, ám csatárai igazi gólhelyzetbe nem tudtak kerülni. A Vasas nem erőltette különösebben a támadásvezetést, ám így is előbb Zvara, majd Vincze lövésénél kellett védenie Horváthnak. Ahogy közeledett a mérkőzés vége egyre visszafogottabb lett az iram. Az utolsó percekben a hazaiak már csak az eredmény tartására törekedtek, ám a debreceniek erejéből még kapuralövésre sem tellett.