magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Veszprémi FC 1 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 06:53 (szerk.: 2022.04.23, 14:27)
    A háttérben a Megyeri úti műjégpályán hangos zene szórakoztatta a korcsolyázókat. De az áthallatszó dalfoszlányok sem tudták igazán jókedvre deríteni azokat a csípős hidegben is kitartó szurkolókat, akik abban a reményben látogattak Újpestre, hogy végre élvezetes, jó mérkőzést látnak. A várakozás nem volt teljesen alaptalan, hiszen a bajnoki címvédő fogadta a mostani pontvadászat egyik legjobb
    csapatát. A jó játék azonban ismét csak elmaradt, egyik gárda sem örvendeztette meg híveit valami remek produkcióval. Azon még nem is nagyon lehet csodálkozni, hogy a hazaiak gyengélkedtek, hiszen ebben a szezonban alig találnak magukra, viszont a bakonyiak az elmúlt fordulókban önmagukhoz képest sokkal jobb teljesítményt nyújtottak. Ám az is igaz, hogy mindkét együttes tartalékos összeállításban szerepelt, bár ez igen gyenge mentség.

    Ami pedig az említésre méltó történéseket illeti: az első félidő közepén Zsivótzky távolról, mintegy 20-22 méterről célozta meg a kaput, labdája a felső lécről került az alapvonalon túlra. Fordulás után Zsinka ugratta ki Bácsit, aki 5 méterről, nagy erővel bombázott a kapuba (1:0). (Bácsinak az első játékrész végén volt egy hasonló helyzete, de azzal a feladattal nem tudott ilyen sikeresen megbirkózni.) Ezzel szemben a másik kapu előtt csak egy ziccer adódott, de sem Plotár, sem Claude nem volt képes a hálóba kotorni a labdát.

    A várakozással ellentétben folytatódott a hagyomány, hiszen a két csapat korábbi négy egymás elleni bajnoki összecsapását mindig a pályaválasztó nyerte meg. S azzal is a múltat idézték, hogy a Veszprém továbbra is gólképtelen Újpesten.

    mti