magyarfutball.hu

Budapesti Honvéd SE - Újpesti Dózsa SC 0 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:39 (szerk.: 2022.04.15, 17:14)
    A bajnoki címvédő Bp. Honvéd és az őszi elsőségre pályázó Ú. Dózsa összecsapása előtt a Bozsik-stadion közönsége a napokban elhunyt egykori válogatott balhátvédre, Dudás Zoltánra emlékezett.

    A hazaiak kezdtek támadó szellemben, de igazi helyzetet sokáig nem tudtak kidolgozni. A 12. percben Brockhauser kapujától 18 méterre végezhetett el szabadrúgást Fodor, jól eltalált lövését bravúrral tornázta ki a lilák portása. Nem sokkal később Huszárik cselezte be magát a kispestiek büntetőterületére, kecsegtető helyzetét azonban elrontotta. Élénkebb lett a játék, de mindkét oldalon rengeteg volt a pontatlanság, a bosszantó hiba. A 35. percben Rubold két jó csel után Mioveczhez továbbított, aki 15 méterről a jobb alsó sarokba vágta a labdát (0:1). A félidő lefújása előtt Fodor lőtt jó helyzetből fölé, majd egy kavarodás végén kis híján egyenlített a Honvéd.

    Az őszi idényben korántsem remekelő bajnokcsapat a második játékrészben próbálkozott, de a hátrányt nem sikerült behozni. Ami ebben a játékrészben történt, azt leginkább annak a nézőnek a véleménye fejezte ki, aki unalomra panaszkodott. A pályán valóban alig akadt megörökítésre méltó mozzanat, talán Brockhauser két védését érdemes említeni.

    Egyformán gyenge csapatok játszották az első fővárosi rangadót szombaton, nem lehetett észrevenni, hogy az egyik együttes - az Ú. Dózsa - a bajnoki címre aspirál, míg a másik - a Bp. Honvéd - régóta nem találja önmagát.

    mti