magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Siófoki Bányász SE 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:32 (szerk.: 2022.04.15, 15:34)
    Az Újpest vajon visszaszerzi-e egy hete elveszített első helyét a bajnoki tabellán? - sokakat ez a kérdés foglalkoztatott a 90 perc előtt. A nagy ellenlábas, az MTK-VM mindenesetre felkínálta a lehetőséget, hiszen néhány órával korábban csak egy pontot hozott el Veszprémből.

    Mindkét együttes lendületesen kezdett, Kirchmayer és Meksz, illetve Katona egy-egy távoli lövése jelentett eseményt az első negyedórában. Aztán Keszeg fejelhetett közelről szabadon, de rosszul célzott. Jóval magabiztosabbnak tűntek a siófokiak, éppen ezért meglepetésnek számított, hogy a hazaiak szereztek vezetést: a 21. percben Horváth a büntetőterületen kívül kézzel fogta meg a labdát, a szabadrúgást Rubold pöckölte Bácsi elé, aki 20 méterről a jobb felső sarokba bombázott (1:0). A másik oldalon Zsadányi verekedte be magát a 16-oson belülre, de végül is nem jutott lövéshez. A Balaton-partiak többet birtokolták a labdát, s formásabb támadásokat is vezettek. Aztán a félidő hajrájában mégis Bácsi került kétszer is helyzetbe, de egyik alkalommal sem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. Közben Kovács Ervin szerelése okozott feltűnést, cafatokban lógott rajta a nadrágja...

    A második játékrész kis késéssel kezdődött, mert már mindenki elfoglalta helyét, csak Roxin játékvezető nem érkezett meg időre. Tovább tartott a siófokiak fölénye, az újpestiek percekre beszorultak saját térfelükre. Csak idő kérdése volt, mikor születik meg a vendégek egyenlítő gólja. Erre a 68. percig kellett várni, ekkor Freppán jobboldali szabadrúgását Keszeg 6 méterről bólintotta a hálóba (1:1). Az idei bajnokságban most először kapott gólt a Megyeri úton az Újpest. A hátralévő percekben ellaposodott a játék, a kapuk már nem kerültek veszélybe.

    A siófokiak meglepően jó játékkal rukkoltak ki, az újpestiek örülhetnek jobban a döntetlennek.

    mti