magyarfutball.hu

Vasas SC - Újpesti Dózsa SC 0 : 0* 17:30 * büntetőkkel 4-5

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2021.11.07, 19:49
    A büntetőpárbaj: 0:1 Herédi, 1:1 Szabadi, 1:2 Kozma, 2:2 Csorba, 2:3 Kecskés, 3:3 Melis, 3:3 Kósa, 3:3 Balog, 3:4 Balogh, 4:4 Duró, 4:5 Kénoszt, 4:5 Zentai
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:48 (szerk.: 2022.03.27, 14:39)
    Nem csalódtak azok, akik az Üllői úti 11-es párbajjal végződött Ferencváros - Haladás 90 perce után Angyalföldre tartottak, hiszen az esti találkozó első negyedórája már több izgalmat hozott a Fáy utcában, mint az Üllői úton. Pedig a tabellán elfoglalt helyezésére sem a Vasas, sem az U. Dózsa nem lehet éppen büszke. A jobbára a mezőnyben folyó csatározás élvezetes volt, és az egyéni vállalkozások sem voltak veszélytelenek. A 23. percben például Herédi egyedül ugrott meg a jobboldalon, egyre mélyebben bevette magát a Vasas védelem mögé, de a döntő pillanatban, az ötös sarkán egyszerűen labdástól együtt elbukott a kiinduló Babócsyban. A 41. percben Szabadi mutatta meg, hogy nagymestere a cselezésnek. Négy újpesti védőt cselezett ki, de 11 m-ről túl finoman akarta a bal felső sarokba csavarni a labdát - lövése centiméterekkel célt tévesztett.

    Szünet után a Vasas indított meg jelentős rohamokat, de egy lesgólon kívül mást nem ért el erőfeszítéseivel. Azután a két együttes játékosain érződött, hogy nem kicsi a tét, hiszen a 60. és 65. perc között legalább hat olyan belemenés volt, amely alaposan súrolta a sportszerűtlenség határait - mégis csak Melis kapott sárga lapot ebben az időszakban. Látszott, hogy a két csapat tudja, egy gól sorsdöntő lehet. Az utolsó 15 percre eleredt az eső, és ez tovább frissítette az iramot. A két csapat teljes elánnal küzdött, bár tagadhatatlan, sok volt a hiba is. A 90. percben Herédi 25 m-es szabadrúgását Babócsy a bal alsó sarokból óriási bravúrral tolta szögletre.

    Kiélezett, változatos, többnyire folyamatos összjátékra törekvő csatát vívott a tabella alsó régiójában tanyázó két fővárosi együttes. A valamivel átgondoltabb előadást nyújtó Ú. Dózsa végül is a 11-es párbajban jobbnak bizonyult, és összességében egységesebb volt.

    mti