magyarfutball.hu

Videoton SC - Újpesti Dózsa SC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:45 (szerk.: 2022.03.27, 14:13)
    Videoton-fölény jellemezte az első perceket, Csucsánszky ígéretes szabadrúgása a sorfalban akadt el. Negyedóra eltelte után meglepetésre a Dózsa támadásai érvényesültek jobban, Katona, majd Kósa lövése adott munkát a fehérvári kapusnak. A 33. percben Schróth kitűnő helyzetben saját lábában esett el a 16-oson belül, csak önmagát hibáztathatta... A vendégfölény után a hajrában Videoton-gól következett. A 44. percben Csucsánszky lőtte be a labdát Petres elé, Brockhauser feleslegesen kijött kapujából, a fehérvári csatár pedig ügyesen átemelte a labdát a kapus fölött, s így a labda akadálytalanul hullott a hálóba (1:0).

    Szünet után is inkább az újpestiek játszottak tetszetősebben. Előbb Steidl 16 m-ről elhamarkodottan lőtt kapu fölé, majd a 68. percben Végh rövid hazaadását Süveges elcsípte, lövése centiméterekkel kerülte el a jobb alsó sarkot. Érdekes, izgalmas volt a találkozó. A 74. percben Máriási óriási helyzetben a kivetődő Brockhauserbe lőtt. A hajrában is akadt izgalom bőven, egy alkalommal például Kovács kitűnő fejesét csak a gólvonalon csípte el Petry.

    Az újpestiek eddigi kitűnő tavaszi eredményeiket bizonyították, mert teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a fehérváriaknak. Ha a fővárosiak a helyzeteiket jobban kihasználják, akkor más eredmény is születhetett volna.

    mti