magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Dunaújvárosi Kohász SE 3 : 3* 14:00 * büntetőkkel 2-4

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2021.10.10, 10:39
    A büntetőpárbaj: 1:0 Kozma, 1:1 Gróf, 1:1 Schneider, 1:2 Vajda, 1:2 Kénoszt, 1:3 Szauer, 2:3 Steidl, 2:4 Németh.
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:35 (szerk.: 2022.03.26, 18:15)
    Hiába sütött verőfényesen a nap, hiába jutott tovább az Ú. Dózsa szerdán az UEFA Kupában, a sereghajtók Megyeri úti összecsapására szinte üres lelátók előtt került sor. Nos, a szurkolóknak lett igazuk, mert a két csapat az első félidőben valóságos antifutballt játszott. Az egyetlen labdarúgást idéző mozzanatra az első negyedóra vége felé került sor: Schróth a jobbszélen futott fel, középre ívelésénél Gróf András a labda mellé fejelt, ami így Katona elé került. A csatár a kaputól 10 méterre nyugodtan lekezelhette a labdát, majd higgadtan a hálóba lőtt (1:0). Négy játékosnak idő előtt kellett elhagynia a pályát. Katona, Schróth és Kerepeczky megsérült, őket lecserélték, míg Szélpált a gólhelyzetben kitörő Szauer lerántásáért a játékvezető kiállította. Egy alkalommal még a hazaiak kapujába is bekerült a labda, ám Csorba kezezett, így kezdőrúgás helyett szabadrúgás következett.

    A második játékrészben is folytatódott az alacsony színvonalú játszadozás. Igaz, a hazaiak hamarosan növelték előnyüket, ám ez Boldóczki ritkán látható hibájának - felszabadító rúgása gyertyára sikeredett -, és Dózsa ügyetlenkedésének volt elsősorban köszönhető. Ezután élénkebb lett a küzdelem, s három perc alatt itt is, ott is esett egy büntetőgól (a bíró előbb Szabó J. lökéséért, majd Kozma felvágásáért ítélt 11-est). Újabb unalmas percek után a hajrában váratlanul egyenlített a Dunaújváros. Az utolsó 10 percben előbb Ress, majd Szauer volt eredményes. A 11-es párharcot a vendégek 4:2 arányban megnyerték.

    A rendkívül gyönge első félidőt igazából a közepes színvonalú, gólokban gazdag második játékrész sem tudta feledtetni. Az Ú. Dózsa biztosnak tűnő győzelmet engedett ki kezéből, s miután a 11-es párbajban is alulmaradt, a szurkolók joggal fütyülték ki a csapatot.

    mti